Za 4D mi zakazaa za 10Septemvri.Trebalo 20,21 den od ciklus.Se javiv kaj sestra Dance (Petanovski).Ke napram I mikrobioloski I spermogram maz mi I dokumentite mi sw spremni.Edvaj cekam.Denes bev pak nq more,utre isto samo polnam baterii
Ми треба мала помош....дали после неуспешно ивф циклусот ви се враќаше во нормала веднаш? Јас после неуспехот пиев дабростон и добив ама сега треба пак али абер нема....ни симптоми ни пмс ништо....се мислам дали да го барам докторов или да си почекам
Оууу да дури и порано една недела ми дојде одма после трансферот а наредниот месец ми каснеше една недела ама после си се среди не се плаши се чисти телото од хормони,као биолошки часовник е се ќе се среди
Здраво женски, ми треба ваша помош! Почнав да соберам документи за инвитро. Ме интересира ваше искуство, колку време се чека за одговор од ФЗОМ? Дали би ми препореачале некоја боница и лекар? Иначе имам прво дете 10 годишно, нормално зачнето и родено. Дали некоја од вас била во Newborn кај Бирол Ајдин за ивф, ваше искуство ве молам! На која од болниците би паравеле вие инвитро?
Devojki dali treba neuspesni insemenacii prvo pa da dostavis dokumenti ?i dali se dobri vo sante plus dali znae nekoj?
Kaj sekoj par e razlicno,nekoi bez inseminacii,a nekoi moraat da gi ominat 4-te inseminacii,se pisuva na stranata na fondot za zdr.osiguruvanje
На 4-5 август го доставив 4Д ехото што ми го бараа за дополнување на документацијата во фондот. Сеуште немам никаков абер од таму. @guldzana, кога те информираа тебе за ваучерот? По пошта ти сигна известувањето? Честитки и со среќа!!!
@guldzana ,срекна и честитки за ваучерот ,да не израдуваш со најубавата вест.Да ве прашам девојки нешто .Почнав нели со микрогинонот ,после 12 тиот ден почна да ми тече нешто темно кафеаво а веке од денес како да добивам а рано е треба уште 5 дена да ги пијам и на 10 ти да добијам,помагајте незнам зошто е вака,се јавив на матичната вика нормално е но мене не ми изгледа нормално ,во систина ги барам никој не се јавува уфф
И јас имам празни фоликули. Сега кога те читам гледам колку ми е сериозен проблемот. Колку ти е нивото на ЛХ @Ninichka? Главата горе, нема откажување
Ani G. да те замолам ќе можеш да споделиш дали слушна други коментари за докторов? Јас имам болки по цело тело и со години се испитувам и не можам да си го најдам чарето, најново ми кажаа дека имам псоријатичен артритис, па чув за Информодијагностика, бев на преглед и исто како што кажувате имам вируси во организмот кои требале да се исчистат и тие ми создавале воспаление на коските, и смета дека немам артритис. Би била многу среќа доколку може овој хроничен проблем да го решам со 300 евра, но не сум сигурна дали е ефикасно или не и кој и да прашам нема слушнато за информодијагностика. Некој совет плс?