Утре/задутре би требало да ти покаже, ама најдобро на 9-ти ден најрано да направиш. Ти посакувам две цртки.
Znam kako ti e i prvo cekas dve crti i beta posle cekas da go vidis pa da mu go slusnes srceto samo pozitivna misla so lesno i so sreka
Таман, да има позитивно раздвижување на темава, да тргне со убаво! Значи, шести ден ти е, денот на ет е нулти ден, не се рачуна. Полека не брзај, направи си тест после 2-3 дена.
Сестрата ми кажа да направам во Сабота на 12 ден од трансвер ама мене не ми се чека па затоа прашав ваше искуство и дали би покажало во Среда?
I sega da napravis ke pokaze ama najdobro e na 12den znam tesko e cekanjeto ama vredi (citaj kniga gladaj serija)
Jas si cekav do 13 den I odev za betahcg I za trite IVF ne pravev voopsto domasni testovi oti ne im veruvam
Mila jas tie dve crticki gi cekav 14god sega sum 9+1 dupla sreka bliznaci vredi da se ceka samo dobra misla golem e dospod
Само внимавај да не го направиш тестот многу рано, зошто ако концентрацијата на бета хсг е помала од 25, домашниот тест може да не ја детектира, или може да ти покаже ептен бледа линија.