Нема страв кукле сеа си се знае веќе без 3 дози нема почнување....јас се пазарев да ми намалат дека мн ме болеше коа ми ги ставаа (после испадна до сестрата било) ама димитров нејќеше да слушне за помалку
Devojki jas na 11 zakazav I vo hemolab.So edno odenje ke iskoristam.Se nadevam rezultatite ke bidat podobri od prosliot.
Здраво девојки,нова сум на форумов.Овој месец правев ин витро за прв пат денес ми е 12-ти ден и на тестот ми покажа две црти Вчера имав цел ден кафено и ме болеше стомак како за добивање па затоа сум малку збунета
Со среќа душичке и со лесно нека ти биде. За кафеното веднаш обрати се кај докторот што ти го правеше ин-витрото. Кај кој доктор, односно во која клиника го правеше ?
честитки со лесно да ти е ако не ти е тешко сподели со нас што беше вашиот проблем, каков протокол имаше, кој доктор ти го правеше во њу борн
Имав долг протокол со Супрефакт и Гонал.Проблеми имаме и двајцата а отидовме во Њу Борн поради др.Бирол кој е голем професионалец.Ме водеше др.Татјана која исто така е прекрасна
So sreka neka ti e mila, daj boze da imas lesna bremenost i zdravo i prekrasno bebence I nie sega se spremame za vo NewBorn, Birol veke go zapoznav, no kazi mi za Tatjana, vsusnost, samo taa li e momentalno tamu, ima li drug izbor? Kakov bese tretmanot, kakva e vo komunikacijata.. ima li dosta pacienti sega...kazi ni nesto poopsirno te molam, ima poveke feminki koi gi interesira za novata...
@Nanika4 cestitki za bremenosta, odi do kaj doktorkata, ama obicno ne e strasen kafeaviot iscedok, sepak proveri si
Кога јас одев на прегледи беше само таа но мислам дека имаат уште еден доктор.Во комуникацијата е супер,добро објаснува и позитивна е.Пациенти сеуште немаат премногу но за нас тоа беше една од причините што се одлучивме за Њу борн верувајќи дека ќе ни обрнат повеќе внимание.Претходно одев кај Лазаревски и последно кај Петановски и се чувствував како бројка, хиперпродукцијата и несаситената желба за пари нас пациентите не направи подвижни новчаници кои веќе и незнаат за што плаќаат.
So lesno mila, Gospod da te iscuva I da se izraduvas so Dve srcenca, sto vikaat starite so vetki da se branis!!!! P.s denes konecno GI poddadov dokumentite go fondot,ostanuva da cekame