Фала дајбоже кај сите со лесноВозбудата расте, уффф нашиов пат и тоа како е со воздишки ама само да испадне се во ред... Да и тоа како сум позитивна едвај чекам
Браво мила, утре ќе ја дочекаш твојата прва утринска радост, се така лесно да оди а ти и понатаму да си среќно возбудена
Со среќа ! Лесно да си поминеш и еден куп да Ви се оплодат ! После и со висока бета да се фалиш Јас здравје следна недела пункција Се потам уште сега
Јас се боцкав сабајле со цетротиде а навечер со мерионал. Како ќе ти каже донторот така најдобро прашај си
Лаура јас се боцкам со бемфола и сега ми додадоа и мерионал. Ми кажа сестрата од 15 до 17ч да ги примам нив и плус супрафактот. Сите ми се во исто време и јас се боцкам на 5 минутки разлика Што ти кажаа тебе отприлика кое време да ги ставаш?
девојки дали ќе треба преглед на анестезиолог пред пункција и др ме интересира дали пред трансфер докторот прашува значи какво инвитро или самиот си одлучува пошто гледам мн постапки ицси и ред др јас пошто до мене е проблемот имам пцос а исто така и ми беше покачен инсулинот кај сопругот семето е супер па затоа јас мислев само класично да правиме