Бравоо! Ти кажав да не се грижиш, дека се’ ќе биде супер. Сега релакс и утре чекај убави вести за трансфер!
Bravo cestitki za site... @Oли mthfr c677t inaku na imunologija mi rece doktorkata 2×400 da zemam mesec dena najmalku pred transfer a kaj Transfuziologot ke gi nosam naredna nedela da gi vidi i da prepise terapija no Metiliranava ne mi bega... pa da vidam kako ke nabavam dali mozam preku net ili nekoj sto ide tamu ?
Здраво лавици! Денес ми е 14 ден од трансфер. Бета хцг ми е 2048. Господ е голем. Докторот рече најверојатно двете се "фатиле". Поголем "коркач" од мене нема. Што би било кога би било и прашања кои ме мачат еден тон. Штом кај мене фати, ќе фати кај сите до една
Бравооо! Убави вести на темава! Честитки, успешна бременост и со две бебушчиња да се гушкате за 8-9 м.!
@Milicka* Ајде не се нервирај, си имаш мразулчиња за земање, само смирено Мене па општата матичната не ми дава речиси ништо, жими за Имунологија што пушти срце. @princess5 Имаше некои преку нет порачуваа, не ми текнува кој беше. Ќе пише кога ќе прочита. Но можеш и до Ќустендил да отидеш и да си набавиш за неколку месеци да си имаш. Овде речиси сите пиеме метилирана, не е ништо страшно. Па така е бе!!! Честитки, ти посакувам лесна и убава бременост! Баш ме израдува
Почнавме да се размрдуваме дефинитивно,ЧЕСТИТКИИИИ миличка, најверојатно се двечки,колку ни го разубави денот , Господ е голем,ти твојата радост ја дочека,сега ќе повлечеш нога и ние тука да се чистиме една по една.Со лесно до крајот,прашања ќе имаш милион , но затоа тука е форумот за се што ти треба
Секогаш ама секогаш кога се молам, го молам господ да ги слушне молитвите на сите што го минат овој пат! Сите до една ќе успееме, ќе видите!
@princess5 мила,еве ти сајт евентуално ако не можеш да најдеш некој да ти порача,јас порачав за мене и чекам да стигнат,а ти види која ќе ти треба за да ја порачаш според препишаното.Поздрав ! https://www.iherb.com/search?sug=folate 1000&kw=folate 1000&rank=5
Mila ti blagodaram На имунологија ми рече др. 2 по 400мг ама незнам која ја да порачам но ви благодарам на сите ќе проверам на линков