Vo remedika li ti bea zamrznatite ili vo dr bolnica,deka mene mi se vo nuborn pa treba da gi prefrlam, i jas bev kaj petanovski mi kaza uste nekoi dopolnitelni ispituvanja da napravm, pa se nadevam deka ke stasame do transfer
Браво, имај лесна бременост,, дајбоже сите ваква среќа да си дочекаме а и верувам ке дочекаме мора да фати кај сите лавици сме ние борбени
T Tamu mi bea zamrznati da. Imav punkcija vo januari. Pauziravme malku pa eve mesecov stignavme do transfer. Jas mnogu mu veruvam nego, slushaj go, znae ubavo shto prave.
Друштво, денеска ми беше трансферот Вративме две бластоцити мислевме ќе има за замрзнување, но не биле со добар квалитет останатите Јас се надевам на овие две Со среќа на сите во постапка
Убавини мила, не треба да мислиш премногу,сега само опушти се и овие 2 недели да ти минат лесно и да се пофалиш со 2 цртички!!!!
Кое раздвижување на темава, бравооо! Со лесно и со успех девојче, за две недели висока бета! Сега само опуштено и позитивно!
@bela.m честикии,многу ме израдува,да си гушкаш двечки за 8 месеци @Nora.A и ти да не израдуваш со огромна бета за две недели
Женички после пункција следниот ден дали бевте во можност да одите на работа и да функционорате нормално? Или си седевте дома? Фала
кога сум без анестезија, од болница директ на работа, а кога сум со анестезија одмарам само на денот на пункција.