Konecno stignav do upat, upatot glasi za klinicka biohemija, neznam dali se ispituvat tamu ama aj ke probam.
Ај па пиши што ќе направиш. Од овие витамин Д и инсулин имам испитувано на Клиничка биохемија. За другите ме интересира дали ќе ти проверат.
Obavezno ke vi kazam, @Sienna_MK upat mi dade specijalist ginekolog, na moe baranje bev kaj petanovski i mi kaza uste ovie analizi da gi napravam, gledam dr stie gi napisal za klinicka biohemija, ako ne ke odam vo hemolab tamu me isprati peranovski, ama si vikam ako moze na drzavno zosto da davam pari.
Кога ќе одиш на клиничка биохемија те молам прашај за анти-милериан дали се испитува,чисто како информација да знаеме тука,а кога веќе имаш упат искористи го на државно,да не арчиш многу
Кога ќе влезеш од главна улица одиш право. Поминуваш тоа сендвичарите, Тинекс, па мала раскрсничка, па Неврологија и десно од Неврологија има угорничка. Ќе одиш по угорничката, ќе ја поминеш Токсикологија и има влез понатаму. Кога ќе влезеш во ходникот, првата врата десно води по еден долг ходник. На крајот од ходникот ќе одиш и потоа десно. Прашај било кого, ќе те упатат ако залуташ.
Ако си со анестезија, ќе си одмараш по дома, ќе си бидеш ок, ама заради превентива се препорачува одмор. Ако си без анестезија, си функционираш најнормално. Со лесно!
Upatot od kogo go zema za insulin od ginekolog maticen ili opst bidejki nesto haos napravija so upative jas hormoni ispitav so upat od gin a za tiroidni morav na internist da me prati uste insulin nemam ispitano pa od kade da baram upat ?
Јас си седам дома ми отворија боледување пошто стресна ми е работата и напорна.. Али и без тоа треба одмор убаво си пишува во извештајот од докторот после пункција...сепак има разлика од работа до работа..
Истиот ден бевте на работа!?Бевте со анастезија?Јас сеуште чувствувам болни грчеви во долниот дел, затоа се зачудив...
Не јас утре дента тргнав работата ми е седечка и немав проблем. А таа ден цело време бев во вц од инфузијата хаха
Еххх др е седечка раб. Јас работам во 3 хали од првата до третата има цел километар хаха а одговорна сум во прва и во трета и цел ден си трчкам а за мочање не збори и денес на двата часа и во вц