Haha a drugite Dr ne sé so ogromno iskustvo samo tase e moj sovet i e na volsebnicka da ode kaj poveke dr I da vide koj Dr ke I odgovara najmnogu koj dr ke se zaloze najmnogu za niv kaj toj da si ostane inace za sekoj dr Ima da procita sekakvi iskustva
Втор обид успешен кај Поповиќ. Претходно, повеќе неуспешни обиди во Ремедика. Со Плодност немам искуство. Послушај си ја интуицијата. Со лесно!
Of lele jas nemam vreme za vtoro treto ivf posto imam veke 40 god. Ako slucajno ne e uspesno kako odi posle postapkata se pravi pauza se podava dokumenti vo fonfot povtorno
Мила мој совет ти е Лазаревски или Ивановски од систина или Трајковски од њу борн.Арно вика @Meckicja појди кај неколку доктори и ќе видиш каде најмногу ќе имаш доверба.И не мисли одма дека ќе биде неуспешно.Годините се бројка,но треба и сериозен доктор со искуство за ивф и ќе биде успешно,ќе си имаш бебуш и ќе си мислиш позитивно.Ќе слушаш доктори и ќе успееш.Имам познанички кои се остварија мајки од 41 до 44 година,па и повозрасни.Така да чао негативна мисло,добредојде позитивен поглед во животот.Има голем процент на успешни бремености и после 40 година.НЕМА ОТКАЖУВАЊЕ И ОДИМЕ НАПРЕД.Ти посакувам успешна приказна до крај.
Jas imam edno 6 god dete rodeno bez nikakov problem e sega ftoro ne ide . maski faktor neplodnost se otkri kaj nas e ali mnogu sakam poveka deca barem dve zatoa i se resiv na ivf.nadez mi e deka ke se ostvari ova ivf zatoa i vikam nemam vreme za vtoro treto.ali.veruvajte vo ovaa tema sum kako od mars padnata se mi e novo . zatoa i resiv vas da ve napagam so milion prasanja ovde
Blagodaram mnogu Oli eve sum na biohemija, ne ispituvat ovde AMH, prasav, ama ne znaele kade moze da se ispita.
Кај кој доктор одевте во Ремедика. Јас се двоумев помеѓу Димитров и Трајковски, на крај се одлучив кај Трајковски па ќе видиме кој ќе биде исходот.
Ако,да ни поставуваш милион прашања,и ние сме поставувале,и сме разменувале искуства кои довеле до успешни приказни.Нека ти е живо и здраво детенцето и мајка напред крени глава одиме на второ нека ти биде тоа мотив.Процесот на ивф е уживање и не се секирај околу тоа.Темава разгледај ја има многу убави искуства и успешни приказни.Ти мисли на целта во овој процес нека ти биде тоа силата и ќе има успех.Секое добро
Jas bev kaj Popovikj, celata postapka pomina super, mi vratija dva odlichni embrioni ama za zal ne se implantiraa..
Zdravo, jas sum staronov clen ako moze taka da se kaze ve pratam nonstop, da ne kazam ve manijacam den i nok, i mnogu mi pomognavte, se nadevam i sega. Dali denot na ebriotransfer se racuna kako prv den ili sledniot den, kaj mene napraven embrio transfer na 3 den, ako go racunam i denot na transferot denes mi e 9 den, napraven test -NEGATIVEN, sto mislite premnogu ranp ili toa e mojata susbina.
Почекај за некој ден, сепак се на трет ден вратени и мислам дека е рано. Рано е на 8 ден да се прави тест ако се на трет ден вратени.