Не се селирај секако дека ќе се оплодат и ние бевме со азооспермија. Нема да фи оставам сами да се оплодат ќе употребат icsi метода наместо класично ивф со среќа
Со успех ке биде ке се оплодат има специјален начин затоа може и со тесе начин за маж ти па да дојдеш до поголемаа веројатност да се оплодт сите... Среќно
Да со тесе најдовме и замрзнавме, сега останува да се оплодат па да си останат во стомачето @Adams фала на подршката се надевам и ние ќе имаме јуначе како твоето и да не израдува !
Ако биле во ред ке бидат истите нема што да се плашиш не се менуваат тие по змрзнувањето Среќно трансфер па со висока бета
Ke bide samo pozitivno. Ke si se odmrznat se ke bide kako sto treba. Poveketo odime so zamrznati embrioni ❤❤❤
Уффф ти се секираш за јуначињата, јас за пливачите се надевам на двете фино ќе ни се одмрзнат Ти посакувам успех и да се радуваме на висока бета, а и сите други што си чекаат ! Каде го правиш ивф? И тесето каде Ви беше? Фалааа дај боже и ние да имаме и за замрзнување како Вас !!!
И ЈАС ВИКАМ МОРА !! МАЖИТЕ НИ ЗАСЛУЖИЈА ПОСЛЕ ОВОЈ ПЕКОЛ ОД ДИЈАГНОЗА ДА НИ СТАНАТ БИОЛОШКИ РОДИТЕЛИ !! СО ЛЕСНО ДА НИ Е И СО УСПЕХ !
@sakam bebe со среќа пункцијата, прво мноогу убави јајце клетки да си извадите и што повеќе да се оплодат А, најубавите нормално да си растат во меше кај мама *само опуштено мила, до тука се стасало, ќе биде се во ред
Се губам цело сабајле , умот се таму ми е , но ајде ке преживеам , па и тренасферот ми е во 13 закажан , кога ви кажуваа дали е се во ред со ембрионите ? Ви де јави некој или на трансфер ке си разбереш ? Хахаха @0ли
Откако ги оплодија, три дена ме информираа, четвртиот не бидејќи не ги гледале тој ден и на петтиот ден кога беше трансферот, тогаш ја дознав конечната информација колку останале, колку ќе вратат и колку ќе замрзнат. А со замрзнати кога правев трансфер, дознав за се' непосредно пред трансферот. Ќе преживееш, не насмеа. Ми текна како ми беше и мене Ќе биде добро Кога ќе ги одмрзнуваат вашите?