@princess5 ние ја имавме истата дијагноза на сопругот,останав бремена со прво инвитро и родив здраво право бебе ,од страна на педијарот беше проценето со највисока отценка. Немој да мислиш на лошо ,Господ е голем ќе ве радува сите. Еве сега почнав со терапија за второ дете со замрзнати ембриони. Со среќа да ни е
Зошто ни случајно кај Таше? Можеби таа ќе има убаво искуство Најдобро е да се оди на разговор кај повеќе доктори и да се одбере доктор после разговорите.
Честитки мила И јас имав многу лошо искуство од таму ама она ако сака нека оде има и позитивни искуства и од таму можда нејзиното искуство нема да биде како моето
Честиткии мила, убави вести на почеток од месецов, така да тера само со убавини! Лесна и успешна бременост ти посакувам до породување и бебуш во раце за 8-9 м.
Зошто такво негативно влијание? Секој си има свое искуство. Јас бев кај Таше па имав прво и успешно ивф и тоа со азооспермија. Душо појди на разговор кај двајцата ќе видиш кој ќе те бендиса и ќе ти стекне доверба со среќа.
Со среќа мила, доста долг пат имаш изодено,ти посакувам овој пат да дојдеш до целта и да ги почувствуваш слатките маки кои допрва доаѓаат Каде ќе го правиш ин-витрото? Миличка,јас имам пиено само кломифен од 5-9 ден и некако тешко го поднесував со ужасни жештини,на крајот имавме еден водечки фоликул,за Летрозол дали можеш да ми кажеш нус појави или некаква разлика помеѓу нив? Честитки мила, да си имаш лесна бременост и со мешето напред гордо да си чекориш!!!
čestitki, so lesno neka e Taka e, jas i kazav deka toa e moe iskustvo. Sekako, treba poveke dr da konsultira i da go odbere onoj koj najmnogo ke i se bendisa
Искрено, не се сеќавам дали сум имала нус-појави од Летрозол, одамна го пиев. Се' си мислам дека сум немала ништо, најверојатно ништо не сум осеќала поразлично. Летрозолот не го тенчи ендометриумот, што е една од причините зошто е подобар од Кломифен. И мислам дека понови апчиња се, нова генерација. Така барем сум читала.
Жени има ли штета од бразилски ореви по позитивна бета? Како дел од терапијата ми беа пред и после трансфер па некако шубе ми е да ги прекинам??