Бременоста е иста, само зачнувањето и терапијата во првите месеци може да се разликува. И исто како и секоја нормална брменост, некои нормално си функционираат, некои поради компликации или припазуваат или во краен случај не стануваат од кревет.
Da skrien seker e, mi zemaa krv okolu 7 30, vo 9 mi dadoa golema casa voda so seker rastvor i vo 11 pak ni zemaa krv. E sega pretpostavuvam deka prviot rezultat e pred da ja ispijam vodata so seker a vtoriote posle ispieniot rastvor
@maremaca29 честитки, ти посакувам најлесна бременост За сите други по трансфер, ви посакувам успех Се раздвижи темава, едвај чекам нови позитивни тестови
Девојчиња, Ќе ве замолам пак да внимавате на правилата. Многу непрегледни се мислења едно по друго, смајлиња, благодарам едно по друго 10 пати. А да, не е битно дали кокосово или костеново масло мачкате за масажа. Битно масирајте се, опуштете се и тоа е тоа што помага. Уживајте!
Zdravo, dali nekoja od vas ima iskustvo so IVF vo klinika Bahceci vo Pristina ili bilo kakvo drugo iskustvo kaj niv? Mikro tese?
Имам доста читано , таму бил доктор од Турција но веке не е , се вика Др.Емре , зошто не се распрашаш во ремедика кај Мицковски ? Само мој предлог , одлуката е ваша
Да ама таму пишиваше 12 000 ден за трансфер и сега не знам која цена е точна затоа прашувам ако некоја знае со сигурност
За трансфер не е 12000, за трансфер е 33000. Но ако има и оплодување, тогаш пишуваа тука дека се плаќа повеќе. На пример трансфер со замрзнати е 33000, но веќе оплодени се тие.