Ни рече дека тие не влегуваат во протоколот и ни ја даде листата што ни следува од фондот и ни даде 2 шишенца и ни го наплати 3000 ден.,претходно не ја видовме листата што е истакната од фондот,с на тој листот што ни го даде докторот не ги пишувашес во аптека ни рече можно е да не можете да ги најдете и ние се разбира без размислување си ги плативме)
Глупости, јас приватно ги купував за 2400мкд во аптеката во систина. Мислам да ја земеш листата од фондот и да му се вратиш да ти даде 3000 ден назад. Срамота
@MADO 023289016 Даниела ја тражи ,прашај ја се што те интересира,до кај е предметот дали е разгледан ,кога ке го разгледаат .
Ми страв дека после тоа нема да обрати внимание и да не ни испадне за џабе ,инаку го заслужува тоа ,навистина срамота од се сакаат добивка да си направат
Во плодност во Битола,сега отворив и на страницата на фзом ама и таму не пишува дека suprefactot влегува во протоколот
@niticka прашај ги ти неможе да ти наплатат ти следува прочитај на договорот од фондот.За пурегони да ако се повеќе од 30 си ги купува @Strumka22 незнам ти како бираш партнер во животот ама ние овде на темата сме се омажиле за мажи со кои што сакаме да го поминеме животот а не зашто на чело им пишувало дека ќе бидат идеални татковци на нашите деца,тоа може на секого да му се деси затоа не го предизвикувај Бога незнаеш утре животот на кој пат ќе те однесе.
Се обидувам да ја најдам листата на интернет но неможам ,а јас имам сликано кога пополнував документите но не е со мене тој телефон,ке ти ја пратам после 4 во порака ако не најдеме до тогаш нешто.
окми кажа дека 30 фостимон инекции ми се платени и тие ќе ми траат до сабота а после тоа ќе треба да си ги плаќам,така е или пак ке ме тупоса по џеб?
@mimidjon мила честитки, со лес да ти помине цела постапка а што е најбитно да го добиеш тоа што го посакуваш најмногу на цел свет. Да се израдуваш мила и да си ги наполниш рачичките со две/ три не со едно хихи бацки и среќно..
Фала ти панделче ,од дното на душата посакувам сите што ја имаат оваа мака за месец ,два да завршат со две цртки.Ви благодарам на сите за подршката,и да си бидеме труднички
@kukla21 јас уште денес пијам контрацепција и утре одам да се видам со докторот т.е ваљда ке ме гледа на ехо за да се види што се дешава кај мене и да започнеме со боцкање. Поздрав до сите, на сите ви посакувам многу среќа и со лесно нека ви е
ауу значи јас вака како фалична не смеел мм да ме земе? А пази он знаеше за сите мои проблеми уште во врска па ме зеде за жена. Будала е сигурно. Страшна работа .
Lele radosti,mnogu sum srekna,mi go odobrile vaucerot,si zaplakav malku od sreka.Ajde sega so Gospod napred imam vreme posto sledna menstrucacija nekade okolu 20-tibtreba da dobijam,ke se susnam so doktorot pa ke vidime.Ubavo mi e feminki,ako ne drugo mrdnavme od mrtva tocka.MM leta od radost