Лелелелел Норчеее бравоо!!! Честитки !!! Да си имаш лесна бременост до крај и да се изнауживаш !!! Јееееее Ве гушкам !!!
Честитки мила,навистина прекрасно утро со убави вести не дочека. Со лесно да си истераш до крај и рацете полни со бебуши
Утре обавезно даовој од возбуда хаха На 12 ден ке направам како што ми кажа докторот хаха од брзање еве што може ама @Adams ми потврди во п. п дека е позитивен ама сепак ке почекам
. Иии браво како те држи срце , хахаха трк до аптека и нов тест и прикачувај фајл сите заедно да се радуваме , стискаме палциии *** Честитки и лесна бременост ***
Ајјј Луна направи го ќе си покаже не го прават сите со утринска Утре пак ти напрај си И ние неможеме да дочекаме да кажеш
@Nora.A честитки!!! Убава и лесна бременост да си имаш @Luni Види кај Нора каде е побледата цртка и види дали и кај твојот има таму, ми изгледаат исти тестовите. И повтори го за некој ден, сепак сметам дека е рано штом се на трет ден вратени, а бета ако испиташ, можеби не е рано да покаже бременост. Но сепак подобро е да почекаш уште ден-два. Овде некаде треба да е втората цртка
Лесна и школска бременост ти посакувам! Ни го разубави денот на темава, браво девојче, само радости да ни се случуваат! f:
Даа јас сега го споредував многу е забегана цртката дали од што го натопив повеке @Nora.A како и да е тестот е неисправен нели! ? Утре и во вторник ке направам друг тест.
Овие се најнеквалитетните тестови, имам пишувано и друг пат, може буквално да те извади од памет за џабе. Не зимајте вакви! Направи си го другиот, па пак ќе си повториш. Овој воопшто не го зимај предвид!
Луни, јас го натопив до таму кај шо пишува мах. Полека го спуштив во садот.. Истовремено го направив и шур чек тестот.. Мене ми е 11 ден од трансфер со вратени бластоцисти.. Почекај девојче, да не ти е рано Ти посакувам успех
Да да ке почекам уште два дена како и да е,сега и пишев на сестрата од плодност ми вели рано ти е на 12 ден а денес ми е 10 ден ке почекам офф тешко се чека ама мора