Ти пишале и феминките - ако не сакаш со него да се контрираш, пријави го во фондот анонимно. На туѓа мака ќе пешалат, срам да им е! Браво @MADO ситно броиш до успехот сега. Вака да се радувате и после постапката!
@mimidjon @MADO Lele devojchinja ajde so sreka, so lesno, sto pobrzo da gi upotrebite vaucerite I sekako sto pobrzo da ni pisete za vasite pozitivni rezultati da se izraduvame site zaedno
@MADO мила баш ме израдува...ајде и со друго да не израдуваш за брзо...ама е возбудливо утрово..вака за брзо да не израдувате и ти и @mimidjon ajде Господ да ви помогне на двете, што е убаво секаде..
....Uff. Gospod neka e so vas. Batali, ne se raspravaj, i jas isto pominav, Vi posakuvam sreka od srce.
pandelka drugata nedela i ti da dobies odgovor pa zaedno da se druzime Vi blagodaram devojki na poddrskata,sekade samo ubavini da ima
Ti posakuvam tvojata sreka da nema kraj. Ajde sega uste dve crticki... pa da letate so soprugot od radost. Cestitki mila
Знаев дека е готов ,сега се одморени во фондот ајде со сите сили заедно само напред и ние сме многу срекни што ја започнуваме конечно постапката ,јас за 2,3 дена почнувам пак со микрогинон,вие која болница ја одбравте.Ве само позитивно полека од точка до точка но сигурно до две цртки
Фала ти @emkaemka а ти до кај си ,неможам да се сетам ке поднесуваш документи ...мило ми е што си тука и не бодриш
Mado i Mimidjon cestitki za vaucerot se povlisku do celta bebe GOSPOD na site da ni ja ispolni nasata najgolema dzelba bebenca
Ар ју факинг кидинг ми ? Ме интересира за тој доктор Органџиски. Јас воопшто не сум задоволна од скопските клиники и сакам да сменам. Овој на приватно работи? Исто е како Сиситина/Ремедика или е малку поевтин? Ми треба подетално инфо каде се наоѓа, како се вика ординацијата, и ако може бројче сакам да продолжам кај него. Само дали е специјализиран за проблеми со зачнување доволно?
И јас очекувам одговор од фондот. Даниела ми рече да се јавам во четврток или петок, ама денес не успеав да ја добијам. Честитки за тие што им е одобрен ваучер! Ви посакувам среќа на сите. А, известувањето од фондот по пошта го праќаат, па потоа се подига ваучерот од некаде?
Da ocicka na privatno raboti,vo istocna Makedonija e poznat,znaci rabotat tatko i sin, imaat strana mislam poliklinika dr Organdziski ,cenite se tuka nekade,mislam za zamrznuvanje na embrioni e poevtino,se dogovaras nema turkanici,rabotat i porucek,znaci ima i vtora smena,so mm sme bile za spermogram,e sega tocno nemozam da ti objasnam kade se naoga vo gradot,posto ne sum od Stip,ama koga le idete ke prasate i ke ve posocat.Poznavam mnogu uspesni prikazni na luge,zadovolni od niv.Kako i da e mora da se resime nekade da odime,najmnogu izbegav od Sistina poradi haosot i guzvata,i najlosiot ginekolog da e,ako treba da bidne ke bidne rabota. 078 393757
Poptpolno se slozuvam so tebe mila... Ako gospod resil da bide, bez razlika koj i da e doktorot, togas stvarno ke bide. I voedno sakav da vi go cestitam dobivanjeto na vaucerot i na tebe i na @mimidjon i da vi posakam premnogu sreka i k'smet vo celata ponatamosna postapka. Ve guskam site najsilno