@unigue30 кој ден ти е? Од симптоми благи менструални болки,градите ме болеа на допир и ми се згади од кафето..знаев дека сум трудна
Jas go napraviv na 9 ti den domasen test self clear mi pokaza bleda crta. Na 11 ti den beta hcg 357 Od simtomi imav mala bolka kako za menstroacija, gasovi i na cetvri den imav rozevkata krv mnogu malku vo brisenje.
Presto тестовите и јас ги правев, и покажаа веднаш резултат, и тука ми беше објавена сликата.многу е сензитивен и при најмала концентрација на бета хцг на тестот се покажува линија. Одличен е
На 8 ми ден негативен резултат на тест, на 10 ти ден 2 позитивни тестови, на 12 ти ден позитивна бета но 56 вредност.за два дена повторена бета, која за жал кај мене не се дуплираше, димери 1400 високи, и толку беше
На 8-ми или 9-ти ден покажува. Зависи ет на кој ден е направен. Ако се вратени бластоцисти на 5 ден, може да покаже дури и на 7 ден од ет. За поголема сигурност, тест да се направи на 9-ти ден.
Од аптека беше купен, во Ботола, од плодност не упатија. Пакувањето содржи 2 тестови, еден е за 7 дена од трансфер, а другиот беше за подоцна. Јас и двата ги направив истовремено, тој за рана бременост беше со 2 црти јаки, а другиот со едната послабо црвена линија
a me interesira i da se negativni i dvata testa pak pravite beta i dali odma prekinuvate sami so prolutex i so crinone?
Не се прекинува со терапија никако, додека не се испита бета преку крв, а тоа може да се направи и на 12 ден, не мора да се чека 14-15 ден.
Јас го земав од Битола од аптека препорака од Плодност, не ми е пробан, се мислам за утре 11 ден од трансфер на 3 ден ми беше вратено ембиончето па дали ке покаже незнам.. еве го како изгледа
што значи цртката најдоеле пошто ми се потопи повеке од потребното и остана најдоле црта светло розова затоа ја споделив и се замисливме а секој си даде свое мислење никој не ми даде лажна надеж затоа што надежта ја има не е лажна
Одбери си доктор и направи си дополнителни испитувања не е само се во среќа треба и да знае и др дали имаш некои генски мутации димерите хормоните + пролактин инсулин и тироидни после тоа прави го 3то за 3та среќа дајбоже и близнаци ... собери сили одбери доктор и ќе биде ...
тоа јаката црвена линија е контролна една шо ја има секој еден тест кога е само таа е една и е негативен ако е позитивен ке има и друга маалце подоле од неа па повекето ти пишаа дека е позитивен ти ке мислиш дека има нешто и утре имаш рзочарување
Сите тестови за ваучер? Земи си упат за генски мутации тоа мораш за да знаеш што како испитај и димери и хемостаза не е којзнае колку околу 3000денари со упати од матичен... и ние немавме некаккпв првичен проблем освен слаб спермограм па испаднаа високи димери и да примам метилирана дури докторката на имунологија ми кажа ако не ја земам пред и се до 3ти не би успеал ембрионот...
Да знам за јаката но онаа на крајот светлата за тоа ти пратив слика да ја видеш пошто се чудев има и друга за тоа а инаку сите знаеме каков е патот и спремни сме и за разочарување но надеж има тоа сакав да го кажам утре ке си направам друг тест и готово ке реши дилемата