Devojki vase mislenje so anestesija ili bezz ....za anestezija mi rekoa 3000 taka dq ako nema bolki mnogu zs da gi davam tie 3000
Колку фоликули имаш за вадење ? Јас би ти рекла ако се над 3 да си земеш анестезија . Јас имам правено без анестезија пункција и на 6 фоликули . Да не те плашам ,ама тоа е навистина ненормална болка . Секое наредно боцкање боли се повеќе и повеќе . До три би се нафатила пак без анестезија Ама за повеќе нема шанса
Не смееш да зимаш антибиотик, а и за настинка не треба. Пробај на природен начин, со витаминчиња, зависи и што осеќаш. Немој да пиеш лекарства без да се консултираш со докторот што те води.
Ајде со лесно да помине се' и сите седум да се зрели јајциња спремни за оплодување Убава бројка 33 000 Со анестезија. Да е еден фоликул, океј, но повеќе јас не би правела без анестезија. Знам дека не се малку 3 000, но ајде ситно е тоа во однос на целата сума. Знам, многу е се', но не вреди да ја трпиш болката.
не ги гледај парите, на сета сума огромна за ивф, 3000 е ситно. од мое искуство до сега, без анестезија ми ваделе 2 фоликули одеднаш и не беше нешто болно. Не е толку битна бројката, колку што е важно местото на фоликулите. Последниот пат се случи Ивановски, да ми извади само еден фоликул, а вториот го остави зашто беше веднаш до крвен сад и не сакаше да ризикува голема болка и крварење. Ова зборам за на природен циклус. а кога сум одела со хормони, на класично ивф секогаш со анестезија. До сега како ти е искуството?
Do.sega so anestezii i sum.nemala.nikakvi bolki ama sega malku me faka panika i so eden jajnik.sum.a 7 folikuli.mislam.dobrq brojka e
Немој без анастезија, без анастезија може само до два фолекули да извадат али ти имаш 7 тоа е убава бројка а и мислам не би се нафатил докторот без анасезија а да ги вади.. Среќно
За можење ,може Во Словенија ,без анестезија вадат и по 10 фоликули . Имам пријателка која таму правеше пункција без анестезија ,извадиле 9 фоликули . Еве и јас два пати имав без анестезија од што многу се плашам . Ама боли бре упм . 6 пати да боцкаат е многу . Иако болката е по 2-3 секунди за фоликул ,сепак е страшно
Дали естрофемот прави гасови ? Никако не престануваат а имам и благи менструални болки за кои не знам дали халуцинирсм веке хаххаха.
Девојчиња, од кога ќе се земе потврда од трансфузиолог за примање на клексан, кој треба да да даде потоа потврда дека ќе се примаат: општ матичен лекар или матичниот гинеколог?
Можеби може точно, но јас кога бев во плодност и прашав дали е болно многу што мора анастезија сестрата ми кажа ова не се прави без анастезија болно е, некои до 2 што им вадат може некако да се издржи, но мене не ме ни прашаа сакаш со анастезија или не имав само 3 извадено али како и дае подобро одколку болката да се трпи еве ти си осетила на своја кожа колку болело маки женски...