@mimidjon jas ovoj pat inf na privatno ke pravam, I slednata nedela ke vidime so koja postapka tocno ke odime. Inaku ako ne se lazam @alisijad ja dade informacijata za lekovi od Grcija. I jas denes go prasav Lazarevski I toj mi potvrdi deka tamu se poevtini I mozam slobodno da si gi kupam, mi dade I na recept sto tocno da baram, no ova za fostimonite, a za suprefaktot mi rece tesko se naogal I barale nekoja recepta no kako I da e toj tuka ne bil mnogu skap. A mi posoci I krinoni da si kupam. Taka da jas vikendov odam za Solun pa ako nekoja znae informacija kade tocno da baram, mesto, apteka fala, a ako ne jas ke go proceslam gradot pa ke vi dadam informacija od prva raka
Да да, поефтини се во грција. Мм прашуваше во грција ама знам дека му бараа количина која му треба за да набават, дека немале одма и ако каже колку му требаат, до утредента ќе му набават. И супрефакт без проблем му кажале дека има. Ти веќе во барабанот си влезена значи.. Има врска цената со тоа дека не ти е прв пат ова ИВФ? Колку пари е, знаеш? Јас се заборавам да се јавам да прашам, знам по другите клиники за втор обид е поефтино.
@kukla21 fala za informacijata za lekovite ke vidam sto ke napravam I koja tocno cena ke se, ama me zamisli so toa deka treba da cekam eden den da gi donesat, kako I da e ke odam pa ke se uveram A za pari iskreno ne sum ni prasala ne ni znaev deka mozno e da bide poevtino deka ne e prv pat. Ke prasam bas slednata nedela, a mene deka mi e tret pat mozda I nisto nema da mi naplatat da da da sekako
Devojki dali nekoj ima odeno kaj dr.Vladimir Trajkoski strucnak za neplodnost na klinika vo sk?zatoa sto nie imame problem so spermogramot pa mi vikaat da odam kaj nego deka mozi da ni pomogni
Тоа што сум го гледала на сајтот на ремедика и не ми текнува уште која друга болница (систина сигурно не), втор обид е поефтино. Ремедика прв обид 108.000, а втор 67.000.
Mislev i jas taka ama imam prijatelka tamu sto e na specijalizacija i mnogu go pofali ne znam sto da pravam
И јас имам доста позитивно слушано за него. Ми го препорача матичниот од државниве, и исто специјализант на геникологија. Сепак мислев дека спермограмот е поле на уролозите. Денес си давам медал за збунетост.
sega mene nekoj neka mi pomogne neka mi kaze kaj koj doktor da se obratam jas skoro sum gotova so dokumentite uste edno 4d exo i gi pustam dokumentite samo neznam kaj koj doktor sakam da odam vo bt vo plodnost ama neznam dali nekoj gi falat deka imalo dobri doktori nekoj ne neznam kaj da odam se mislam daj nekoj neka kaze
Hmmm pa ne mislam jas tamu da pravam ivf ama demek da najdi drug lek a znam deka nema sansi ama me predomisluvaat site razlicno mi kazuvaat
Najdobrite zborovi za dr Trajkovski. Sum bila kaj nego na nekolku inseminacii, covekot e mnogu pozitiven, blizok i fin. Koga odev kaj nego bev mnogu sigurna i bez stres. A dali ke ti pomogne za slucajot ne znam, nie nemavme takov problem.
jas imam uzasno iskustvo vo plodnost i go delam istoto mislenje ne e toa sto bese , sepak odlukata e tvoja