Не е точно, 42.000 ден. еднократно се плаќа и за секоја наредна година 11.200 ден. се плаќа за одржување.
Мила, јас сум моментално кај него,позитивна личност,делува смирено и многу размислува за постапката.Не се чека скоро па воопшто кога ќе отидеш таму за било што,и мислам дека е доста стручен,овдека прочитав еден куп успешни инвитра така што топло ти го препорачувам да отидеш на консултации бидејќи се бесплатни и можеш на лице место да си стекнеш мислење.Поздрав и секое добро!!!
Bas mi e milo...fala za oddgovorot ☺ Dr.Lazarevski...vtor pat dva embrioni...terapija 2*2estrofem.aspirin.dekorinH.esterC.premama i progesteron-Crinon og grcija...5 Se nadevam...prviot pat mi kazaa da 42.000 i vtiov pat taa koga mi kaza 80 000 zanemev...se nadevam ne sum slusnala kako sto treba
и јас почнав кај него, три неуспешни,...инаку да, таа е терапијата, плус фраксипарин мене ми даваше. немаше одговор зашто се неуспешни. главата горе, каква и да е бетата
Ne pobarab prviot pat odgovor...ne znam se pomiriv...si kazav taka trebalo da bide...ama utre pravam beta cekam rezultat i se kacuvam odma gore...denes imam i nekoja bolka kako za dobivanje ...glavata me boli...
Да не, не сте се разбрале нешто? Голема разлика е тоа. Има многу членки што платиле 42.000 ден., нека сподели искуство некоја.
Здраво девојчиња, еве ги најновите цени за приватно од Њуборн, бев кај докторка Тања денес. Поздрав и се најдобро кај сите
За .мене лично др е супер и имам да кажам се нај најубаво оти имав трето ивф по ред успешно а кај нив ми беше прво другите две ги правев во плодност и во сиСисти кај Лазаревски и ич не сум задоволна од нив а од кај Др Трајковски имам сега веќе 4 месечна ќеркичка а за тебе ќе ти кажам оди види дали ќе ти се допадне како Др Трајковски или не оти сите сме со различни карактери и треба да одеш да видеш што како е
Заклучок е дека дупло ја качиле цената за пункција. @Ана на мама последно кога правеше пункција за 12 000?