Одлично мила,се радувам за тебе,ти ја пуштам среќата сите да се оплодат и во мешето на мама двечки да си раснатhug:
Со лесно мила се да биде како треба па да се оплодат и назад во меше исто и тебе @veli4ekate да не израдувате наскоро со високи бети...
Фала ти миличка,се молам и јас да има барем една здрава,ајде и кај тебе побрзо да си ги земеш ескимчињата
Neka ti e zdrava i ziva kerkata. Jas citam zatoa se sozivuvam so vas, i moe pravo e dali ke citam ili ne. Jas napisav deka i jas procitav nekou raboti i sto trebase da se karam na forumov oti ste napisale.
Со лесно душичке, да извадат три зрели јајце-клетки и сите да се оплодат, двечки во меше, а едно за трето бебуле!
@Sienna_MK и @veli4ekate Женски, сите да се оплодат, до една! И кај мама во меше Ве чекаме со убави вести
Скоро па ги собрав документите за ФЗО, скоро па ми се одлични резултатите! Арно ама, божем да поднамалам некое килце, да не речам грамче и избегнувајки благце, ми паднал шекерот на резултатите од крвна слика! Не ми се верува! Е, ај сега, што ке ми кажете - да ги поднесам такви или ке ме одбијат за ваучерот поради низок шекер?
Мислам дека ако е висок не е добро да се поднесат, а за низок, не би требало да има проблем, тоа е пред се’, многу подобро за здравјето.
Eve me i mene so beta 1.3 negativa...bev kaj doktorot kaza deka mu e cudno zatoa sto se se odvivalo kako sto treba...namerno ne mi daval pogolema doza na fostimon poradi predhodnite iskustva so policisticni jajnici dobival hiperstimulacii...pobarav sovet sto ponataka...mi dade da ispitam Insulin rezistencija tamu nekoi genetski isputuvanja i na transfuzija...
Еј не е проблем таков шекер немај си гајле... За тоа ваучер неможат да не ти одобрат ке ти одобрат... Среќно Баш ми е жал, Значи ке се дружиме јас од др. недела одам да разговарам со докторот што и кои испитувања да ги направам повторно ке си одам плодност а денес имам болки во лев јајник дали има врска што е прекината терапијата реакција некоја?
Е не ти е лош толку шеќерот Глеј таму висок да не ти е Инаку , во никој случај не враќаат за ваков шеќер . Пуштај и со среќа