И мене после пункција ми го дадоа пиев само денот на пункција после немав болки и не го пиев Сакав да ве прашам за мислење за доктор димитров од ремедика дали некоја феминка сега брзо правела ин витро кај него и какво искуство има
Јас имам пријателка од 2 пати неуспешни во плодност 3 пат успешно кај Димитров во ремедика и извади 25 јајце клетки од кој 11 се оплодија 2 и вратија има близнаци две женски 4 месец гугаат веке,, а другите си ги замрзна... Среќна приказна
Mnogu mi e zal. Slednoto ivf ke bide sigurno uspesno, ke go najde doktorot problemot, vo sigurni race si, ne go menuvaj doktorot.
I jas toa prasuvam tuka...da se prijsvi nekoja so policisticni kako mene Hmmmmm ne znam dali po tret pat da odam...mislam da smenam Super ke zemam upat
Toj najdobro ja znae dijagnozata, ako odis kaj drug doktor povtorno se od pocetok ke te vodi i go imas najdobriot doktor taka da sigurna sum deka ke zavrsis so bremenost.
Јас сум кај Димитров.. Завчера извадив позитивна бета Прво ивф, пред 2 месеци ми предложи и ми направи и дијагностичка хистероскопија со скречинг,. Др е во многу наврати опишан тука од феминките, не објаснува мн., но јас сум презадоволна од се !
Da. Sekoja cest za profesorot mnogu e strucen odgatna mnogu nesta vo nasata situacija. Prvo IVF uspesno. Mnogu sum zadovolna
Ohhh bre mila...bas mi e zal...ajde nafes ke bide...ajde soveti i care za policisticni jajnici...jas ke pocnam so nekoja posebna ishrana i carvi...i babi i zabi sum resena da probam otsega pa nataka...
pojma nemam ni jas mene mi bese prvo invitro imam i visok kg pa planiram da pocnam dieta mora da imame nadez deka ke uspeeme koe invitro ti bese? dr me interesira dali nekoja posle neuspesno invitro imala glavobolka i kolku dena krvarevte od ko dobivte i dali ako dobivte porano od mesecniot ciklus ko vi dojde vreme za m ciklus pak dobivte?
За Конзимот Q10, да дополнам, најдобро е да се се зема во форма на Убиквинол, таа се апсорбира полесно и подобро. За жал не е баш достапен и да е, поскап ќе биде. Во секој случај, 100 mg убиквинол=200 mg убиквинон (она што го земаме и е достапно на пазарот). Е сега зависи тежината на проблемот, може да се земаат до 600mg убиквинон дневно. Уште да напоменам дека е најдобро да се зема со храна, за подобра апсорпција, и тоа за доручек, затоа што дава енергија, минимум 4 месеци за значителен ефект (препораките се научно издржани факти). Успешни "бети" за сите што поскоро!
Prasaj go doktorot dali da kupis profertil tableti i tie se za policisticni jajnici. Na stranata na new born ima ishrana za so polocisticni jajnici.