@Sienna_MK te cekame so ubavi vesti sigurno punkcijata pomina Inaku mene od 5 tri se oplodole ke cekat i drugite dve da vidat dali ke se oplodat ili samo trite ke ostanat... Mozno.li e da se oplodat i drugite dve ili ne vase mislenje vcera petok.mi bese punkcijata
Можно е се’, нема правила, и три е добра бројка, да си продолжат да си се развиваат и двечки кај мама во меше да растат 9 м. Ти посакувам да се оплодат и другите две, но не го мисли тоа, олабави се, предај на Бога се’, ти само биди позитивна, моли се и верувај во успех!
Уште еднаш да прашам, пошто не добив одговор... Цени за ивф во Ремедика на природен циклус или пак класнично ивф?
обично уште првите 24 часа покажуваат знаци за оплодување. да продолжат да се делат веќе оплодените, а другите не ги мисли, 'мрзливи' се
Kolku sto se sekavam za IVF postapka bese 3500 €, trebase i jas da pravam na priroden ciklus ne me fajkaj za zbor ama mislam deka bese okolu 80.000 den. Znaci ne se sekam dobro za na priroden ciklus. Javi se na vo Re Medika ke te povrzat so oddelot za IVF i ke ti kazat tocna cena. Ako nemas brojce kazi ke ti pratam vo privatna poraka
Да се пријавам и јас со супрефакт почнувам од денес место утре а и уште 5циклопрогинова наскоро ескимчињата ќе си дојдат кај мене... Ајде кај сите нека ни дава Господ бебулиња @Sienna_MK ајде да не израдуваш и ти денес како помина...
Еве ме женски и јас да се пријавам, пункцијата помина супер извадија само една здрава јајце клетка,другите два фоликули беа празни.Сега останува да чекам и да се надевам дека тој еден ембрион ќе се развие до трансфер Фала за подршката и што мислите на мене ,ве гушкам ситееее За терапија со еутирокс ми рекоа дека може слободно да се пие,не смета на анестезија,а ова е терапијата што ми ја дадоа до трансфер: Да ве прашам за бускопан,нема во Зегин,дали има во некоја друга аптека или под некое друго име?
Ајде јуначето нека си се развие и дојде кај мама за некој ден Една ама вредна супер... @Luni ти благодарам мила наскоро кај сите да си дочекаме
Мила да се оплодат и другите две ,па да си ги почуваш за второ детенце!!!Кога треба да имаш трансфер?Да се дружиме заедно до крајот Ајде миличка,нека е со лесно,се ближи денот кога ќе си ги земеш ескимчињата и ќе ги топлиш 9 месеци во мешето