Veli4ekate, штом имаш брисеви, тест за хив хепатит Б и ц за тебе и сопругот ти треба крвна слика за тебе и спермограми за сопругот Поздрав мила
znacci za nego ne treba krvna slika.normonite ne mozev da gi ispitam doktorite bile na odmor se javiv na gak za spermogram i tamu treba do septemvri da se ceka na odmor bile i tamu a od histologija dali imas broj da vidam dali t6amu moze da ispitame spermogram pozz
Ви посакувам среќа на сите да успеете во она што се надевате и очекувам позитвини и среќни одговори од вас
Dragi moi femini.eve me i mene posle malku pauza. Uste dva dena i ke gi podneseme dokyumentite.pa so gospod napred. Me intwresira za jilku vreme realni stignuvva odgovorot od skopje u kolku trae samata pistapka od vaucerot di transferit.poale mala depresija i trcanje po dokumenti konecno malku se sobrav i sega treniram pozitivna misla. Pozdrav mili
За одговор преку фонд зависи колку пред тебе парови имаат поднесено документи, ама одговорот стигнува отприлика 2-4 недели.Ти можеш да се јавиш во фондот после недела дена од поднесувањето на документите и да си прашаш кога твојот случај ќе се разгледа и ќе ти го кажат точниот датум, и ќе знаеш кога отприлика да си го очекуваш одговорот. Позз и ти посакувам што поскоро да ти стигне ваучерот
Леле не ми се верува, вчера ви пишав од мобилен, па сега гледам каква е пораката Нема врска знам дека сите сте ја разбрале Поздрав мили мои. Стискам палци за сите нас
i nie stiskame palci za tebe i za site sto spremaat dokumenti moze li da mi kazete sto tocno se ispituva krvnata slika
Основните крвни елементи (еритроцити, леукоцити, тромбоцити, Хемоглобин, гликемија) за Седиментација ќе си кажеш дека сакаш да ти испитаат, затоа што за неа се зема посебна епрувета крв.
zakazavme za spermogram na 18 avgust kolku kosta eden spermogram so plavi kartoni inako vo krvnata slika eve sto ispitav SE=20 i 23glic
na ginekologija vo skopje na gak da da 23 mi e glikemijata dali e normalno toa a toa SE neznam sto e]
Не знам дали ти стигнале пораките, кај мене не ги покажува дека сум ги испратила. Како и да е сакам да ти кажам дека во документот ти пишува Se za седиментација, а Glikemija (Glukoza) зависи за шеќер. Мислам дека тоа треба да го знаеш. А Второ Нормалните граници на гликемијата се од 3,5-6,5 се што е над тоа дава симптоми соодветни кои мора да се лекуваат од интернист или ендокринолог. Затоа убаво прочитај си ги вредностите, а ако не знаеш право на лекар. Затоа што Гликемија 23 се лекува со Инсулинска терапија. Ако те интересира друго нешто прашај.
Mili moi,eve na ovoj golem praznikUspenie na presveta Bogorodica,nasata Majka rodilka na Isus,na koja i se molime site za bebe,da kazam deka pred 2 nedeli gi prativme dokymentite i cekame osgovor. Se nadevam deka brzo ke dojde i ke se raduvame. Pozdrav i uste ednas SREKEN PRAZNIK i so sreka na site nas
ајде со среќа, ќе биде!!! ако за уште недела дена немаш одговор, слободно барај ги од фондот одма ќе ти кажат според бројчето што ти го имаат дадено што е со твојот случај. Ајде уште еднаш со среќа и честит празник и на тебе Позз