@Mare-maca како го поднесуваш Дабростонот? И јас почнав да го пијам пред трансфер и сега после трансфер. Првите денови беше ок, сега почнаа жешки бранови и да ми се гади од време на време.
Можам да ти препорачам во Прага во клиника кај др Соња. Нема да згрешиш, јас од прв пат, прво инвитро таму и успешно. Здравје, со Господ напред да изгураме до крај. Има и др клиники таму но оваа е со најголема стапка на успешност и детаљисти се ептен те пратат, и ембриолози и докторката и целиот тим.
Пункцијата беше вчера со извадени 5 јк, а утрово ми се јави ембриологот да ме извести за исходот. @Sara85 да бидам искрена не знам со кој метод беше, претпоставувам со икси бидејќи со машки фактор сме @Adams ако е случај како твојот тогаш сакам и така да заврши @Alishan30 @Melek 36 @Лаура82 @Queen8 @0ли @Luni девојки од срце ви благодаам за поддршката, навистина многу ми значи во овој момент... Со многу надеж и верба сме во ова, од срце ви посакувам успешни приказни на сите. Да даде Господ сите да се израдуваме во најскоро време
Дајбоже мила ние навиваме за тебе... сите за еден и еден за сите со Бог напред ке си го дочекаме тој ден само трпение и нема да бидеме заборавени верувам, а кога ке дојде тој ден ке заборавиме на сета мака што сме ја преживеале... И повторно,Среќно.
Таму бев 1 0 dena, sekoj den odis na klinika, ispituvaat se sto treba, si odis, za punkcija i transfer si do kaj eden saat dva tamu i si odis i slusas instrukcii. Imaat cenovnik zavisno sto ke pravis, jas odbrav piksi metoda so lasersko biranje na zreli spermatozoidi i embrio glu za da se zalepi za matkata. Imas mnogu opcii zavisno so kakov problem se soocuvas, jas sakav uste nesto mi rekoa ne si gi trosi parite, mnogu se luge, pred se. Me cinese otprilika 3500e, nemav zamrznati Klinika Prague Fertility Centar
Јееее супер, кој ќе чекаше до четврток. Ајде те чекаме да не израдуваш @Thallia мила јас се би дала за тоа едно. Едно вредно