Poveli, komuniciras so koordinator, mene mi bese Jelena, super me informirase za se i te vodi niz procesot.
Имаат преведувач или на англиски се разговара и дали документите што ги имаше од тука ги преведе и на кој јазик
@Лаура82 да не` израдуваш со висока бета,ќе проверуваш во твојо град? Ајде мила ти ја пуштаме целата среќа и првото утринско сонце да донесе насмевка на твоето лице
Дај боже душо да успее и твоето јуначе.. и сите еден ден да го осетите ова прекрасно чувство некој порано некој покасно ама верувам дека сите ќе станеме мајки
Mene prvite denovi ne mi bese dobro, sega go podnesuvam se naviknav, nemam nikakvi tegobi. Vidi konsultiraj se za losenjeto ama dava dobrostonot takva nus pojava...
Srpski zborat bidejki se od Srbija i Crna Gora i nisto ne preveduvas, samo skeniras i prakas, se razbiraat. Site mailovi i komunikacija i tamu e na srpski, makedonski.
Да се пријавам и јас утре сабајле ќе правам дома тест.. на 7 ми ден од ет направив еден неможев да дочекам.. за жал негативен ми беше. Утре 11 ти ден од ет.. надеж имам ама мала.. симптоми немам никакви тапа сум @Лаура82 Среќно колешке од трансфер
Девојки мене ми дојде, многу ме болат јајниците ме виткаат дали да се напијам нешто за болки...? Жал ми падна многу за ембриончето кога ми дојде и тоа замина....
Сите сме со тебе немој да се секираш биди силна се ќе помине само нервозата не уништува уште повеќе, јас сум го поминала истото со тоа што мене не ми ни доаѓало после негативен тест после 10 дена од прекин на терапија сум добивала менсис.
Luni mila mora da bidesh hrabra i da prodolzis napred. Ke bide veruvaj. Za bolki mozes da se napies zasto da se vitkas.... Te guskam i samo napred
@Luni Луни мила,многу ми е жал, ти си гласот на сите жени тука кои поминуваат низ истата болка, се бореше до последната капка надеж да успееш.Олесни си ја душата тука,ние ќе те разбереме и Господ ќе го слушне твојот тажен глас и ти ќе бидеш мајка како и секоја од нас која се труди да го слушне гласот на животот кој трепери во нашите утроби.Со следиот процес ќе бидеш похрабра,одмори се малку и те чекаме со нова борба