Само што те помислив! Аииии честитки мила, лесна и школска бременост, со жив и здрав бебуш во раце! inlove: Ме прерадува, убави вести понеделнички! Бравооо!
Честитки ма Лаура браво !!! Чекав ти со убаво да ја отвориш неделата !!! Уживај си сега и до крај со лесно да тераш.. Јас за жал не успеав.. негативен ! После прво неупешно ивф дали ви дадоа дополнителни испитувања? Јас ги имам направено само тие за ваучер што ги бараа.. Фала Ви !
Ние со Лаура на ист ден имавме трансфер.. не ми е рано. 11 ти ден од ет.. Бета ќе правам утре или задутре..
Оффф бее ајде мила ке издржиме посилни сме од колку што мислиме само напред, јас се јавив во фонд за секој случај за да знам дали да чекам и ми рекоа дури во август, а сега одам да се консултирам со Д-р што понатака дали да правиме други испитувања...
Jas ne pravec ispituvanja dr mi rece nie imame drug problem nema potreba taka i izleze..prasaj go dr on ke ti kaze
Осеќав дека ќе биде позитивен резултатот, по симптомите некако, цело сабајле те чекав да пишеш. Многу ми е мило, заслужи девојче и покажа како се бори! Браво за тебе! Твојот пример нека биде репер и мотивација за сите! Нема откажување!