Девојчиња еве и јас да пишам,сега за сега ембриончето добро се развива е сега треба да се почека утре или друг ден за до трансфер дали ќе биде се во ред
Се ќе биде во ред само верувај мила. На сите ви благодарам за подршката и на сите Бог да ни дари по едно јуначе годинава
Не мора, моите не беа, а и сеуште не се нешто посебно. Само потечени, не ми се болни. Се е индивидуално. Наутро само кога ставам од кревет ги осеќам тешки. Мислев дека треба кој знае какви големи и болни да ми станат Знаев ма @Лаура82, нели ти реков дека нема потреба да се секираш за болката? Ти честитам од душа, од срце! Не знаеш каква насмевка ми измами кога ти ја видов Бетата. Среќно и со лесно драга.
Да си направиш бета, не прекинувај терапија додека не провериш. Мислам дека преку крв е најдобро, а не само домашен тест. Се надевам дека тестот бил лажно негативен
Браво мила, ќе се развие јуначето и ќе си дојде кај мамичка во меше. Од , ти посакувам висока бета и бебувче во раце! Овој обид да ти биде прв и успешен!
Фала ти миличка,исчекувањето убива ама сепак се надевам дека ќе успее малечкото да се развие и да си го земам на топлење Кај тебе и кај сите да се врати со дупла среќа.Ве
 фала мила за зборовите и за утехата многу ми значат,верувам дека сите ке си станиме мајки на било кој начин ке успееме, а после овој неуспешен обид кој ми го приреди животот сватив дека има причина а тоа е што видов колку многу му значам на мојот сопруг да не беше ова разочарување немаше да ја осетам подршката од маж ми на кој му благодарам што прави се за мене девојки гушкајте се со мажињата не бидете нервозни по поразот... Гушкањето дава сила ке успееме ако сме позитивни нема откажување .
Миличка биди позитивна размислувај позитивно и ќе биде се што еднаш бидна биохемиска бременост следниот пат ќе биде успешна бременост до крај само направи си испитуваа за вродена тромбофилија и стекнана и кариотип и хистероскопија да знаеш на што си
Devojki ke ve molam za iskustvo. Se stresiv celata. Bev na prvoto eho i profesorot mi rece deka embrionot e mnogu mal pa za edna nedela kontrola. Dali nekoj imal vakvo iskustvo? Mi se placi
Кој е тој професор што го викаш цело време? Нема што да ти се плаче, може ќе се води така цело време малку покасно, кај некои понапредно. Битно е да е пораснато од последниот преглед не размислувај веднаш негативно.