Pa eve mila bas poradi ova I jas odluciv poveke da ne komentiram doktori, ti sakas oci da otvoris I da dades poraka deka ne e se rozevo za odreden doktor/klinika. A tie te karakteriziraat kako negativec ili tvojata sudbina protolkuvaat kako horor prikazna. Ako nekoj kako nekoja feminka pred nekoj den mi pisa licna poraka za odreden dok I ubavo ne prasa ke odgovoram koja mi e makata od nego, ali vaka veke sto sakate pravete sekoj so svoja sreka. A tebe fala ti mila sto mi pojasni pred nekoe vreme za odredeni doktori, kliniki I veruvaj ti poveruvav do zbor a veruvam I deka nesto I si ispustila, taka da go svativ losoto iskustvo vo celost sto si go pominala a sega aj pak kazi mi za toa so cuvar kukata kako se jadese. Jas odluciv da ne go jadam jadam dosta drugi trakatanci no bidejki go imam napraveno I go dadov na bliska so policisticni jajnici, pa da I kazam
Eve link Emce, inaku slobodno mozete da izguglate i na net i ke vi izlezat poveke sajtovi so isti i slicni sodrzini za cuvarkuakta, receptot recisi sekade i isti. Daj boze vednas da gi pocustvuva blagodeti, ovoj recept, bez razlika na sto terapija e ili sto se drugo pie/jade, nemoze da steti. Neka e so lesno... http://www.coolinarika.com/recept/lekovita-cuvarkuca-za-sve-ciste-u-organizmu/
@Natasa. P lele fala ti ke I gi pratam da si vidi I sama. A inaku devojchevo e mnogu malo 19god I piela nesto ali sega I rekle da pauzira 6 meseci da si podoslabe, porano se I bilo OK, e sega koga bilo toa porano kako I da e preeska mi kaza celata vo panika pa mi tekna na cuvarov mi se matkase niz frizider pa I go pokloniv. Fala
Edvaj cekam da dojde petok pa od ponedelnik da gi pratam dokumentite. 8 godini se borime no ovoj pat tolku sum nestrpliva, edvaj cekam dq pocnam so terapiite
Mene koj I da me prasa za plodnost na sekoj ke go kazam moeto loso iskustvo bez da skrijam bilo so.Nesakam nikoj da pomine niz istoto.Sr dobronamerno od srce.Ne ocekuvam da m poslususaat ili da nametnuvam no ete koga slusam I drugi so takvi iskustva mene me boli
Ke bide, samo smireno i poleka I nie sega ke gi pustame, za 10 dena, otprilika postapkata istovremeno ke ni odi, ke si davame podrska Kade ke go pravite vie in vitroto, odlucivte?
Taka e srcka.Vo Remedika kaj Petanovski.Tamu imav konizacija na cin 2pred 2god.Prekrasna doktor e.Veke mesec ipol primam I antioxidanti kako priprema I na rezim nq ishrana sum I vezbanje.Petok kw vidime so I kako
Se ke bide dobro. Samo pozitivni misli i opusteno. Jas od denes na dieta, zabrana za testenini i blago... zatoa go prativ sega soprugot po edna kutijka sladoled..nema brasno vo nego
Бинго! Според мене успешно инвитро е еднакво на бинго! 80% среќа, 10% докторот и 10% до нашиот организам. Да се склопат коцките. Јас си правев натална (незнам дали верувате во астрологија) и таа што ми ја правеше ми вика: тебе овде ти стои инвитро, природно нема да останеш трудна, најуспешен период да почнеш да го правиш ти е декември, и не ни поднесов документи за ваучер, нит чекав ваучер, точно на 1. декември почнав со Јасмин
Gospod da vi pomogne mila, se neka si tece go najdobar red I so lesno I najbitno so najdobri rezultati
Devojki, kako se blokira nekoj profil ovde...ima eden manijak pusta vulgarni poraki pa dali ima opcija da se spreci ponatamu da ne moze da me maltretira?
Feminki,deneska drugarka mi kaza deka gledala na MTV1 reklama za in vitro na tovar na fondot I razbrala deka se ukinuva participacijata od 6000 denari.Dali nekoj slusnal takvo nesto?
Super, ke moze da si spodeluvame iskustvo, a mozebi i ke se vidime tamu ...A be moze i ke se porodime zaedno, istovremeno ke ni odi terapijata