Девојки, дали некој ја знае Gurgan Clinic IVF Support Turkey, веб страната е https://ivfsupportturkey.com? Ми се појави на ФБ, па ги прашав за мојот проблем. Фала ви и очекувам уште позитивни тестови од вас сите и ептен се радувам. Позз
Ве читам за инсулинемија и ОГгТ тест....... што покажува реузлтатот од ова. да напоменам дека инсулинот ми е под нормала <2, ,и нормален шеќер? треба да испитам инсулинемија и ОГгТ тест? што би покажало?
Ај се надевам нема да дојдам до трет ваучер за да не пратам и спермокултура пак А и да поднесувам за трет, се надевам ќе се сетам дека не треба дури ни за секој случај.
Тоа не ти е циклус второто.Може да е циста направена од стимулации и прснала,иди кај гинеколог да те види ќе ти даде апчиња за да престане крварењето.
Дај Боже да не ти треба да поднесуваш веќе, а тоа за секој случај, може секој ако сака да си достави, поентата ми е дека не бараат.
Devojki moi fala vi na site sto mi davavte poddrska. Denes bev povtorno na eho. Mu go slusnav srcenceto na moeto junace. Mnogu sum srekna
Devojki nema transfer ne porasnale embrionite do blastocista i ne se delat dobro taka da ni rece dr sega so sumplimenti tri meseci da pie mas mi i jas... ili IMPRYL za dvajcata ili PROFERTIL MALE ili PROFERTIL FEMALE poedinicno
Profertil female за кој проблем ти ги даде докторот? Прашувам зошто јас на своја рака ги зедов, као за подобар квалитет на јајце клетките, а на упатството им пишува дека најголем успех имаат кај проблеми со полицистични јајници.
се што е внатре е за подобри ј.к. со оглед дека се скапички бааги, моја препорака, купи си поединечни суплементи, ем ќе ти се со појака доза
Не знам што ми бидна ги купив така на брзина. Навистина се скапички, не знам impryl колку се, но овие за еден месец се 7 илјади и нешто за двајцата.
глава боли се имприлот, 30 таблети се 2900,00. и јас еднаш купив профертил, и после си мавнав математика и на своја рака си терам е малку потешко е цела рака таблетки ама поевтино е и појака доза.
Не ми ги даде доктор, на своја рака си ги зедов. Ендокринологот беше ми спомнала еднаш дека биле добри да ги пиеме со мажот ми за полесно забременување.
Девојки кај мене денес бидна трансферот, го вратија ембриончето кај мене во мешето.... Многу убаво чувство ми беше... Сега ќе си уживаме ќе одмараме овие две недели