Одлично мила,нема простор за грижи,сега гали си го мешето и за 2 недели да не израдуваш со висока бета!!! На кој ден ти ги вратија?На 5-ти?Јас утре ќе знам за дефинитивно,бидејќи е едно ќе чекаат до 5 ден да се оформи како што треба
bas mi e zal, no mora da odite napred. I maz mi ja zemase istata terapija. Dosta citav za ovaj lek i navistina e dobar.Kaj mnogu parovi ima pomognato.
имприл се сосема различни од профертил. имприл се само на база на витамин Б, со метилирана, а прифертилот се повеќе суплементи со омега. жалам што не дојде до трансфер. само ми е чудно како баш на денот на трансфер увиделе дека не е добар ембрионот. жалам навистина. и кај мене еднаш немаше трансфер, но уште после првите 24 часа ми се јавија дека нема оплодување. во битола беше, со стимулирано/класично, ако не се лажам, така? до сега се оплодувале, сте имале убави ембриони? слободно земи си профертил или види го составот и поединечно земи си според тоа суплементи поекономично е и појака доза е. и ќе имаш поквалитетни ј.к.
Vo newborn sme se oplodija 3 no ne se razvivat dobro prethodniot den bea blasto no so smrznati embrioni bevme ..na priroden ciklus so malju stimolacii
Мила беше ли да ги направиш кариотип и да испиташ вродена и стекнана тромбофилија и огтт тест со инсулинемија витамин д испита ли баш ми е жал затоа што не е имало трансфер денес кај тебе
А вродена стекнана тромбофилија на имунологија и на трансфузиологија имаш ли испитано витамин д исто имаш ли испитано хла типизација имате ли направено
Без разлика после толку неуспешни ивф се прават такви испитувања ете сега кај мене имаше потреба од трет ден од циклус да почнам со клексан а претходно вториот пат почнав од ет
може ако имаш резултат да видам како изгледа, или во порака?! да видам дали имам испитано. ова за тромбофилија, стекната и вродена
Мила немам за жал резултат веќе ми е изгубен Јас за консултација пред две години не платив ништо а за ехо нез
добро, не мора резултатот како гласи испитувањето на стекната и вродена тромбофилија, сигурно знаеш, пошто често го спомнуваш.
имам испитувано на имунологија и трансфузија нешто. ама @Meckicja постојано ги спомнува, и затоа сакам да проверам дали ми е испитано.