Стискаме палци да се врати ембриончето кај мама во меше каде ќе му е најубаво... Те чекаме со убави вести,мила
Еве се јавија конечно,утре трансфер во 2 , па со Господ напред да си го земеме малечкото на чување.Многу се израдував Фала ви милички,да се радуваме сите еден ден
Леле ме наежи, ме насолзи, ме насмеа бе жено!!! Ми измеша емоции Многу се радувам! Јуначе на мајка Сите до една да се израдувате, сета среќа на светов ви ја праќам и јас
Девојќи колку се препорачува да се исчисти организмот од стимулациите за да може да се испита крвта на имунологија и трансфузиологија..? Дали е доволно да помине циклуслот или уште време потоа? Фала.. @Sienna_MK ..ќе успее малото јуначе.. да му веруваш !!! Да си имаш лесен трансфер.. и по 2 недели висока бета !
@sakam bebe Кога добив, почекав да ми заврши за да не се акам по горештините со добиено (бидејќи беше лето), па веднаш отидов на Имунологија. Не чекав ништо, не ме држеше место.
Бравооо душо, ме израдува! Опушти се сега и спремај се утре да си го земеш бебето! Ти посакувам успех во целата постапка и мноогу висока бета! f:
Другарки мои,силни жени, со вас е секогаш полесно.Фала ви што мислите на мене,ова е неверојатно искуство.Ве гушкам сите
Бравооо.. Пуштаме среќа и со Бог напред да си дочекаш висока бета.. Да ти кажам баш се израдував ајде сега смирено чекај го утрешниот ден а ние ке навиваме од тука за успех...
Мила,ако правиш ехо ќе ти наплатат 1500 ден, но само разговор,анализа на документи и препорака за постапка не се плаќа
Да примав 2 инекции за естрадиолот никој до сега ништо не кажал од докторите викаат ок се хормоните амх е ниско тоа е одговорот од 3 доктори сега повторно ќе правам хормони и ќе видам како ќе се движи фсх Плус dhaes хормонот кај мене е на горна граница пиев 2 недели дхае таблети и прекинав тогаш