@Sienna_MK ti posakuvam srekq denes i da si go zemes junaceto vo stomace...posle dve nedeli da se pofalis so visoka beta
Девојчиња ај малку помош. Денес ми е 7 ден од трансфер и јас веќе 7 дена имам опстипација. Пробав со компот од слива, јогурт и ленено семе ама безуспешно. Се мислев да ставам чепче или да се напијам алкалекс чај ама незнам дали смеам
Јас само со гроздов мед го регулирав тоа. Наутро, едно мало филџанче на гладно. И немаш гајле. Незнам дали можете да најдете, мислам нема подобро нешто од тоа.
@Melek 36 Добра идеја е од @Queen8 со магнезиумот. Еднаш по трансфер се напив сабајле магнезиум 250 и Б6 и вечерта пак 250 и Б6, демек да се смирам, да не сум мн возбудена. Се чудев што ми е, само во вц ме тераше, друго се возбуди
Ajde ajde toa e dobar znak a devojki vo strumica vo apteka iris donesea metilfolat 90 apcinja od 1 mg se 1690 den koja saka mozam da i dadam kontakt br od aptekata
Здраво девојки имам едно прашање може на претходните страници е опишано но не најдов. Сакам да прашам откако ке се добие ваучерот за инвитро кои лекови и процедури влегуваат во вредноста на ваучерот а кои ние сами си ги плаќаме, и дали имате информација колку коштаат тие дополнителните што треба ние да ги плаќаме. Ви благодарам однапред
Имаш на страната на фзо кои лекови и по колку следуваат исто и хормонски мерења. Еве јас на пример имав 3 инекции кој шо не ги покрива фондот беа 9000 и 4000 ден за хормони плус. Се зависи од терапијата и начинот на кој ќе бидеш стимулирана кај секоја пациентка е различно.