Значи безобразни се до бескрај. Во Бугарија се 4.5 евра 90 апчиња. 1700 денари, срамота ! Тебе девојче, сепак фала на инфо. Ќе ти пратам во порака листа што влегува.
Девојчиња,кај мене немаше трансфер,сепак не се развил ембрионот до бластоциста Имав голема надеж само што после објаснувањето а докторот само 2 пати ги отварале за да видат како се развива а кога е еден во прашање многу се мали шансите.Многу се растажив,сепак делува сурово кога треба да се соочиш со неуспех и затоа денеска ќе се носам со тоа чувство на тага а од утре ќе почнам да ги полнам батериите за следното ИВФ. Ми кажа да пијам циклопрогинова од 3 ден на циклус и здравје во јуни да се обидеме пак. Фала ви на сите за поддршката ,останува да се бориме до крај
Ги има во Зегин од 1000 микрограми и тука е цената около 1600 ми кажаа и од оваа фирма има еден куп суплементи,така да почнале да ја носат и кај нас
Ајде беееее А цел ден те ѕиркам да кажеш нешто убаво Ајде полни батерии, силни сме ние повеќе отколку што мислиме
Колку се на Натурал Велт,со овие ќе треба да се зима плус Б6 И Б12? Дали е точно дека еднаш месечно се состанува комисијата што ги разгледува документите за ИВФ?
Од натурал (фактор) 1000мг се 60 таблетки 35до40 лева во бг... а само метилиран б12 22лева 90таблетки... а оваа што ја донеле 1600 90таблетки но 1000мг
Не е точно мила, секоја недела одлучуваат. Ова што немало трансфер, сфати го дека е за твое добро, замисли само да лежеше две недели во неизвесност, а ти вратиле неквалитетен ембрион?!?! Значи, ова е за твое добро. Следниот пат ќе биде успешен! Биди храбра, собери сили и до следниот обид може ќе си добиеш и ваучер, па уште подобро. f:
Не да се безобразни, ова нема смисла! За инат нема да купам од тука. Како може во Бг да се толку евтини, а овде се’ ќе плаќаме со кожа!
Дефинитивно, најевтина варијанта е Неофолик мета! Па и да си земеш посебно б12, не е скапо, ама кој пие и Имприл, можеби и нема потреба од плус б12, зависи од препораката на докторот.
Така ми рече доктор Трајковски па затоа и прашувам од ваше искуство.Да ти кажам и јас не би сакала вратен неквалитетен ембрион и плус инекции и лекови 2 недели за џабе, ама некако ја осетив горчината на соопштувањето дека не успеало. Фала ти мила на советотт и ќе се јачаме за следниот патmuscle:
Ајде душо главата горе, јаки сме ние, нема предавање. Исплачи се денес и од утре со нови сили во нови победи. Те гушкам силно
Главата горе и она што не не убива не прави посилни таман ќе се ујачас и следниот пат близнаци и за овојпат мила
Ajde pozitivno i samo napred. Naredniot pat ke bide. Podobro sto ne ti vratile, zosto da si davas lazna nadez. Vaka prodlozuvas pozitivno ke si bide najubavo. ❤❤❤
Абе они се безобразни можда ама пак и превозот до бг кога ќе го платеш ако одеш само за нив а и да порачаш од друг да молеш па и тоа не се исплаќа
Девојки едно инфо, може ќе користи некому. Инфективна клиника има термини и попладне за хив и хепатит тест.