Na Eho me gledase I kaza deka se e vo red Uredno I deka golema moznost ima i na priroden nacin da ostanam Bremena Ama 3 god nema nisto od toa.Redovna Menstruacija I tuka Odam na ginekoloski pregledi Se uredno .Ama ete toa .Iskreno od nasite doktori i strav da go fati covek. A estradiolot mene mi bese proveren na 2 den od mens. I Iznesuvase 103 Toj kaza deka toa e Mnogu los rezultat. Kolku treba da e normalno.
Девојчиња за испитувањава на имунологија и трансфузиологија дали треба да сте гладни? Или не се врзуваат со јадење, пиење.. Фала
Iskreno, kaj Organdziski jas nemam dobro iskustvo, se mu e za pari, barem kaj mene taka se pokazha.. Bev na pregled i mi reche deka ne mozhel da ja vidi vnatreshnosta na matkata ubavo( delot kaj kanalot shto skoro mi beshe operiran) i mi reche za edna nedela dojdi pak da vidime na drugoto eho. Otidov, pak istoto mi go reche, nemozhe ubavo da se vidi, mora na histeroskopija.. Ne se vrativ tamu.
Женски ве молам за мислење,ова е резултатот што го зедов денеска од клиничка биохемија,инаку сум хетерозигот и треба да примам метилирана фолна од 1000 микрограми ,по резултатот гледам дека е нормална фолна и Б12,пред ова испитување немам примано ниту фолна ниту Б витамини.Вит. Д ептен ниско,колку би требало да примам?Што мислите вие
За витамин д ќе се советуваш со ендокринологот мене она ми го дозира витамин д оти он е всушност стероиден хормон
Јас имам закажано консултации кај Елена Петковиќ на 21.05,дали може она да ми препише доза на вит.Д и се што треба?Како да дојдам до ендокринолог?Кој би ми дај упат?
Вит.Д можеш и во њуборн да прашаш ќе ти кажат колку да земаш мене тие ми кажаа бидејки се спремам за трансфер а ми беше11... а ова со фолнава изгледа обична незнам што околу тоа да ти кажам бидејки јас сум хомозигот и земам 1000мг.секој ден