@NNA правеше, но во Турција. Таа деновиве се породи, да и е живо и здраво синчето, па кога ке биде во можност нека ти објасни како поминала.
@NNA миличка,конечно ја дочека твојата среќичка,нека е живо и здраво синчето,ептен ми е мило за тебе и твоето семејство, да ви носи големи радости
Да, во принцип има студии кои потврдуваат дека зголемено ниво на ДХЕА во крв асоцира на зголемен ризик на канцер на гради или оваријален канцер, кај жени. За мажи е канцер на простата, бидејќи е прекурсор за естроген и тестостерон, соодветно. Е сега, кај жени и мажи со генетски предиспозиции, ризикот е сепак поголем. Не е проблемот кломифенот, кој всушност е докажан за жени со намалена оваријална резерва, при стимулации заедно со ФСХ/ЛХ во било која форма, дали мерионал или пурегон или слично. Проблемот е што некој заработува на нечија мака! Среќни Велигденски денови и многу бебења на темава во скора иднина!
Izvinete shto vi se vmeshuvam,ako moze da mi kazete shto e toa rejuvinacija shto ste go naprvile,shto znaci
Rejuvenation - подмладување. Во случајов значи подмладување на јајниците. Се врши со вбризгување на сопствена крвна плазма. Или, постапката е позната како PRP-platelet rich plasma.
Фала ви многу девојки, на сите ви ја посакувам мојот радос и од душа сакам ова тема да не постои ич сите да добијат бебе без овие маки, сакав и овде да споделам дека се поородив ама немав време, и благодарам на @ета што го споделила. Ви посскувам на сите да успеете во борбата нема откажување. Поздрав до сите
Kako i da e devojki toa e moe licno iskustvo i srecni velegdenski praznici na site vas i vi posakuvam dogodina I sitesvie da drzete ne po edno po dve bebcinja vo racete a za preporakite na kraj kraeva site si imame svoi dr sto imveruvame celosno kazi reci i toa e toa ovde moze samo soveti da davame ama nakrajta ipak posledniot zbor go imaat nasite Dr
Имам лош кариотип со 45 хромозоми робертсонова транслокација и ми рекоа дека треба да правам ivf pgd . Ако можеш да ми објаниш како оди цела постапка? Колку кошта ?