Mozebi, ne vikam ne. Jas go vrativ pojasot naredna godina isto na 06.05, bidejki se vraka, samo ne go nosev postojano na mene.
И јас пред некое време ја барав, не се ,,јави,, Се надевам гали мешко или гушка бебо, а не дека не заборавила па ја нема @Valentina888
A kako da znam poradi koj faktor...zarem vas vi kazuvaat mene nisto ne mi kaza doktorot kiga prasav na sto se somnevate rece ne se znaelo 1000 pricini
Најчесто после загуба се прават испитувања на матката и крвта, дијагностичка хистероскопија со биопсија (да се види дали има некоја бактерија во матката или да не има некој септум или било што друго што би му пречело на плодот) или испитување на крвта најчесто мутации за да се види дали плодот добивал доволно и квалитетна крв. И ако случајно немате направено спермокултура да се направи и тоа, поради можност за постоење на бактерии. Убаво рекол докторот мал миљон причини може да доведат до тоа. Според мене тука докторот не игра голема улога сепак неговата работа (оплодувањето) е завршена, освен ако не направил пропуст во испитувањата.
Devojki po zavrsuvanje na MIKROGINONOT za kolku dena treba da mi dojde ciklus denes mi e 4-ti den po poslednoto apce samo kafeav iscedok imam...vase iskustvo
3-5 dena e normalno stom e kafeav izcedokot toa e ciklus moze i taka da pominis so izcedok i sekojdnevna vloska
Jas toj kafeav iscedok go imam samo na brisenje I go imam 4-ri Dena a ako e ciklus togas jas trebase na ftor den kaj doktor a jas cekam normalen ciklus kako I dosega.Imali Sansi da kasmim
Ja se isplasi ama ciklus si dojde obilen vo 17;25 e sega kako da go smetam deneska ako mi dojdese od sabale trebase odma kaj doktor posto ide vukend a sega ....
мене гинеколог ми рече прва капка коа ке каѓне се рачуна прв ден ама тука читам женските рачунаат после 18,00 часот дека утредента е прв ден по мое денес ти е прв ден утре втор ама сепак прашај си го др
pa ja na vtor treba da se javim kaj doktor a sega vo ponedelnik i ke mi bide cetvri den i ke imam li uspeh vo postapkata
Не, ќе си се јавиш на втор ден како што ти рекле без оглед дали е сабота или недела. Кај кој доктор си ? Број имаш нивен ?
Ако ми дојдеше од сабајле требаше одма да одам а после пладне или утре во понеделник да одам така кажа сестрата на Ивановски јас и вртев на сестрата ама не се јавува па со Господ напред.
Koi geni ti se mutirani te prasuvam oti i jas imam genetski mutacii i od tret den od ciklus do tri ned po poragajot primav fraksiparin