Не се скапи, на пакетчето пишува 3,87 евра. Ми го донесоа мене, а стварно ако некоја сака, да не стојат така за џабе.
Јас сум хетерозигот и пред ивф пиев витамин б 12 метилкобаломин б комплекс на Др волц и кардиопирин од 100 и нрофолик мета по две дневно и витамин ц
Дами, за генетска анализа во имонобиологија, каков упат требаше, како треба да нагласи упатот, и дали треба два упата еден за жена ми и еден за мене, и дали упатот треба да биде за до докторот во имунобиологија или директно за лаборторија, се надевам дека сум јасен
До доктор упатот. Нека пишува било што на него, докторот ќе ви каже што да испитате откако ќе се видите со него
Jas aspirin na 2 dena impryl i kleksan 15 dena pred ivf i 15 drna po ivf koga gi prekinav fraksiparin placentata pocna da se odlepuva i ne se razvivase plodot bev kaj dr jani i napisa dr izvestaj!so bog napred sega ne sum spremna da odam na ivf!
А зошто ги прекина фраксипарин? Така ти рекоа ? Ајде мила со нови сили одиме понатаму,нема откажување
Значи до амбуланта за имунологија беше мојот таму ми наведоа се што треба...од гин.а за тебе исто амбуланта од мат.општ
И за двајцата упатот ни беше од општ матичен до Амбуланта, на мојот со шифра за женска неплодност, а на мажот со шифра за машка неплодност. Таму се' што треба ни испитаа.
на 13ти ден после трансфер добив имав околу 6-7 дена и сега после 7 дена повторно добив, ве молам дали ова е нормално доколку некој имал слично искуство да сподели.
Ne grizi se normalno e poremetuvanje na ciklusot posle ivf.Mu treba malku vreme da se sredi.Ama zadolzitelno idi na ginekolog,posto cesto se javuvaat cisti od stimulaciite
Баш ми е жал, нареден пат здравје првин ќе се консултираш и со трансфузиологот за прекинување на терапија. Одмори се, глава горе и ќе биде нареден пат Појди на ехо. Направи го на приватно, Авицена пример, па потоа ќе видиш што понатаму
Devojki kako se bockafte so PUREGON jas ako dobro razbrav moze kako suprefakt potkozno vo raka ili stomak a ako me boli togas vo kolk.