Јас пред 2 недели испитував хормони и без никаков проблем ми даде упат матичниот гинеколог. И кортизол, инсулин и тотал за тироидна, се што побарав ми пиша. Јас мислам дека не знаат да го работаат новиот систем и најлесно им е да кажат дека веќе не можат. Поздрав
Здраво девојки, долго ве следам ама прв пат ви пишувам прво инв, долг протокол веќе шестти ден со пурегони и суперфакт. Кои лекови/суплементи дополнително ги земате? Јас освен имприл и еллова не земам ништо друго. Ви посакувам среќа на сите за успешно до целта.
Па сега мислам дека не ти треба почнување на дополнителни суплементи. И се надевам дека нема да ти требаат, дека ќе успееш на прва Еловата доктор ти ја препиша ?
Благодарам, Да во консултација со доктор веќе два месеци ја пијам предходно 2×1 сега само едно кесиче.
Девојки сабајлево се разбудив со болки во левиот дел од мешето и ногата ми беше како здрвена,болката во градите како да се намалува,мислам дека ќе добијам,дали некој имал вакво оскуство?
00302310805714 - јас овој број го имам запишано од форумов. Молам некоја да го пише точниот број ако не е овој број. Не сум се јавувала никогаш, само сум го запишала за секој случај.
00302310805714- и јас го имам меморирано овој број на аптека Космос во Солун,се немам јавувано,не знам дали е точен ама сепак може да се провери
Ако се јави некоја, нека Досега ништо не сум земала, но други купувале инекции, лекови, витамини и сл.
Здравонасите. Првпатпишувамнафорумов. Незнамдалиеправотоместо, нопреместетегоакосмета.Сакамдасподеламинформацијаодличноискуство, доколкунекојимапотребадасидо-купуваинјекциинаприватно, декавоГрција-Солунсепоефтинипоотприлика 10 еврапоампулавоспоредбасокајнас. Пример, ампулаМерионалтамукошта 12 евра, кајнасе 21 евро. АмпулаЦетротиде 31 евро, акајнас 44 евра. Занад 3 ампулиипатотдотамусеисплати. Самотребадасерезервираатеденденоднапред. Сенадевамнанекојќемупослужиовааинформација.ОваебројотнааптекатавоКосмосодкадештојасгинарачувавикупувавинјекциите: 00302310805714 Ова е постот што го имам меморинано,што конкретно членка има купувано од таму
Ќе ве молам да ми дадете совет за Др. Таше од Плодност, некакви искуства, позитивни или негативни, може да ми пишете и во инбокс, сакам да правам трето ин витро кај него. Прв пат ќе одам во Плодност после 2 неуспешни ин витра па затоа ме интересира кој како поминал во Плодност.
Јас лично сум многу задоволна и од докторот и од целиот персонал во Плодност. Јас имав прво и успешно ин витро таму и сеуште си одам на прегледи исто таму. Секако твое е да си одлучиш ти посакувам среќа и успех