Здраво девојки како сте? Јас за трето ифв се спремам уште мм да направи спермограм и ќе ги поднесеме документите сакав да видите за хормоните како ми се
Ццццц Лапсуз. Се извинувам . Мислев на последен циклус . А нормално прв ден Така е кога не си препрочита човек
Естрадиолот ми беше 43,а овој циклус ми се поремети нешто откако ми дојде ми трае 12 13 дена овие денови помалку не ми е тука матичнава и не знам што да правам
Јас сум задоволна од др.Таше. Ако не веруваш на доктор-поарно и да не се оди кај него. И второто инвитро ќе одам таму. Секој со своето, некој ќе биде задоволен, друг не. Како и за сите доктори. Прегледот никогаш не ми траеше по 3 минути, екстра не ме тераше на други непотребни испитувања, на секое прашање имав одговор. На вибер секогаш одговорено. По биохемиската бременост, искрено ми се извини и се разговараше што би промениле во иднина. Треба да излажам најискрено за да кажам нешто лошо за него.
Dami, za vtoro ivf i tkn preku fzo, treba li i spermogram pak da se napravi, ili samo tie analizi koi sto imat rok , primer hiv, hormoni, brisevi, glikemija, pap test
Здраво девојки, прво да им честитам на сите труднички. Овој месец слабо бев активна на форумот се надевам не ме заборавивте,еве ме по еден месец од неуспешното инвитро, чекам да ми дојде еве денес 30 ден од менструација ја нема во паника сум а решив на природен циклус да пробам овој месец и незнам што да правам ваше мислење дали може да се поремети од инвитрото што ја нема а ги имам болките за менс. веќе 4 дена?
Фалеше девојче, таква добра душичка не се заборава. Не се паничи мила, може да задоцни, ама ништо страшно, биди опуштена пред постапката, не го мисли циклусот, секако ќе си дојде. Уживај и набилдај се со позитивна енергија и самодоверба! Ти посакувам успех, од !
Здраво Венера ќе се дружиме заедно, второ инвитро долг протокол ,денес 6ти ден ,со пурегони и суперфакт. Од суплементи на своја рака веќе подолго време пијам Спирулина, Б12 , Цинк + планирам да земам и селен Нека ни е со срека ,стискај палци
@Венера@@@ @L*G ви ја пуштам целата среќа,таман ни требаше раздвижување во темава!!Со лесно да ви минат боцките и да вродат со плод @Luni мила,нема потреба од паника,кога веќе и имаш менструални болки,ќе добиеш ден порано или подоцна, каде ќе правиш на природен циклус,сподели ни искуство од постапката? Да вроди со плод!!!
Леле супер значи синче браво јас не бев многу активна и баш вртев дане ке те прочитам некаде и еве налетав на тебе среќа да ве прати само така напредувајте