Фала ти мила кај сите господ да дава 13 недела денес бев за скрининг и ни ги напрчи ножињата Фала душо и кај вас ваква среќа поскоро Да синче фала ри многу и вие побргу да се израдувате
Informacija za clenkite, deneska so zena mi bevme na imunologija, kaj bordo zgradata se dava samo krv, a inace doktorot za konsultaci za tie sto imat termin se naoga kaj istata zgrada kaj sto e histologija nasproti ministerstvo za zdravstvo, na prvi sprat vednas na desna strana, se vkupno plativme 2550 den, 2400 zena mi, 150 jas, za HLA ne plativme nisto bidejki potpisavme izjava za donator, uslugite se plakat i kes i so karticka
Jas celo vreme podnesuvav prethoden plus eden nov. Ama nemav tolku pauza, maksimum 6 meseci pomegju 2 vauceri za ivf
Баш ме радува мила,дојде и твојот момент на галење мешко, уживај си овие две недели,во филмчиња и добра книга и те чекаме со висока бета!!!
Дали можеш да ми кажеш во кој период од денот беше на Имунологија?Дали зборуваше со Петличковски за тоа што треба да испитувате?
Со лесно да ти поминат деновите што следат, уживај, релаксирај се и гали меше. За две недели да не’ израдуваш со висока бета!
Jas i zena mi imavme termin od 9-10, ama terminot kako sto vidov nema nekoj znacaj, vo ambulantata bese edna mlada doktorka koja prvo go slusna nasiot problem posle nekoj 15 minuti ni raskaza se sto treba da napravime i zosto se pravat ovie analizi, posle ni napisa so penkalce na upat sto da ispitame, za zena mi napisa poveke aanalizi, a za mene samo Asa, i hla, posle so upatot i so preporakata otidovme do laboratorija i i tamu popolnivme formular za donator i ni zema krv, za rezultati ni rekoa posle eden mesec, inace termini ima sekoj den od 8 do 13, doktorkata koga slusna deka imavme neuspesno in vitro bidejki ne dojde do implant ni rece deka ke ispitat kaja zenata i steknata trombofilija bideijki trombofilijata bila pricina vo mnogu slucaevi sto ne doaga do implant, istotaka vo formularot za donor vo nekoj clen tamu pisuva deka moze da se otkazeme kako donor, bidejki go procitav celiot izvestaj, i nemase nekoja prinuda da moras da bides donor
Сум праќала и јас еден стар, друг нов, мислам да толерираат до кај 1год стар. Во твојов случај би доставила два нови, таман еден сега нека направи, еден пред ваучерот, оно можеби и би ,,поминал,, но тоа повторно доставување, чекање на нерва иде
Zdravo sakam da ve prasam odTriptofem inekciite kolku e potrebno da se primaat.Mene mi dade doktorot 15. Se spremam za invitro kaj Stojan Organdjiski vo Stip.
Преку фонд те следуваат 30. Докторот ќе одлучи колку ќе примаш. Зависи од протоколот . Ама не би требало да примаш повеќе од 30 .