I jas se bockam so triptofem 7 inekcija mi e Kako ti zadovolna li bese Jas sum na privatno I dr mi dade 15 .Sega sum na sedmata inekcija Pa so gospod napred se nadevam na uspeh
Prvo piev jasmin tableti I na 16 tableta bev na kontrola i dr kaza oti nema cisti Hormonite se vo red I mi gi dade Triptofem Sega mi kaza koga ke dobijam menstruacija na 1den da mu se javam I neznam ponatamu Kako.Prvo invitrno mi e i ne mi e bas jasno
Триптпофемот ќе си ги примаш до крај . На 2 ден од циклус ќе ти даде напоредно да боцкаш уште еден вид инекции - стимулации . Др Стојан обично оди со мерионал ,евентуално пурегон и обично по 4 инекции во еден шприц. Овие инекции ќе ги боцкаш 7-9 дена . Потоа ќе примаш прегнил . И здравје боже одиш на пункција .
Девојки вчера бев кај матичната ме виде на ехо матката си е во ред вратена во нормала а еве ми касни веке 32 ден од менс. Д-р ми рече да чекам да не испитувам хормони додека не дојде а и дека има веројатност и на бременост што не ми иде на памет пошто сигурно е пореметување на хормоните али нема што ке си чекам... Вие што мислите за шанси за бременост?!
Шансите за бременост никогаш не се исклучени, дај Боже да е тоа, тоа. Како и да е, почекај си, биди смирена и само напред!
Бев во Св. Николе за ѓурѓовден има камен во кој се верува дека е чудотворен и тие што неможеле да забременат оделе таму, имам колешка таа верува дека од таму остана бремена немаа деца 7 год. И ме однесе и мене ајде си реков да си ја пробам среќата па можеби ке ми се исполни желбата, се прави ритуал околу камен, беше баш чудо што баш кога го правев ритуалот се истури дожд, а беше река од народ дали некоја била.? Имаше многу кој останале бремени и кој раскажуваа верно дајбоже и мене да ми се исполни желбата
Никогаш не се откажувај,надежта последна умира така да одмарај и мисли позитивно па дај боже со убави вести да се пофалиш
Жени херои јас сум бремена сеуште неможам да си дојдам на себе не ми се верува после 7 години борба конечно висока бета го добив мојот најголем роденденски подарок. Ви посакувамна сите да си го дочекате овој ден. Стискам палци за ситевас