Девојки, Трајковски ми предложи пред трансфер со замрзнати наместо да боцкам супрефакт, еднаш да се боцнам со некоја инекција Трипторелин. Во Грција била поевтина. Дали има некој искуство и од каде ја набавивте?
Овде околу 11.000 ден мислам у Систина ја има,ама под друг назив ,а истиот состав . Во Грција не паметам баш . Ама не беше повеќе од 100евра . Затоа ја тагнав @ocicka2014 .Верувам она повеќе се сеќава
Цената во аптека си е околу 1100 ден . Рецепта не ти ни треба . Да не очекуваш дека ќе ги платиш со 10 или 20% партиципација или па дека се без пари . Нема такво нешто @Juni1985
Vo apteka zanam kolku se jas samo prasav dali moze po eftino da se zemat a vie malku so vaseto razmisluvanje kontolirajte se .
Што лошо пишав ? Само ти напоменав дека иако пишува дека се на позитивна листа , сепак се плаќаат на приватно . Членка ти се понуди да ти даде , и тоа е лошо ? Поефтино во Грција само . Ама за две три не ти се исплаќа да одиш
Девојки на 11ти ден од трансфер бета 183,незнам дали вредноста е во ред или е мн ниска?? Незнам дали да се радувам,мн сум исплашена да не биди пак како претходниот пат
Мила провери ја повторно за 2дена ке се дуплира и треба да е поголема Честиткиии и без грижи... дајбоже сите да си исчекаме висока бета...
Мислам дека доволно висока за позитивен тестЧеститки мила,радувај се на убавата вест да си имаш лесна бременост и секако повтори ја бетата за да си помирна
За 11 ден мислам дека е скроз ок, ќе ја повториш за некој ден, ама нема простор за грижи. Имај лесна и успешна бременост! Уживај си во бременоста!