@Kukle1 честитки @kukla21 од кревет ме дигна Помислив од тебе се вестите Си викам кога вака траечкум Кукла заврши работа
Sto e rabotata? I mene me vodi istiot. Znam deka prasanjevo mi e direktno, I premnogu intimno, no kje pocnam I jas da gubam nadez!?
На приватно најевтино ми испадна во Хемолаб 3500. Се распрашував по сите приватни лаборатории и оваа излезе најевтино, а испитував во Април годинава. А, за државните не знам цена и дали испитуваат, ако знае некоја членка, нека пише
Секој е приказна за себе. Ако ти веруваш во докторот не треба да допира то тебе што други мислат. Секој со своето.
@Talesia, @0ли, јас примав некоја ама беше сонпоинаков назив нешто декаптарил депо, првично мислев дека е за циста ама имало некое продолжено дејство и за подобра имплантација. Називов не ист ама по состав може и да е исто нешто тоа не знам најубаво докторот да се праша. Од Грција беше 5.000 и нешто, повеќе од 6.000 не беше. Чував фискална негде за да не ми треба пак, ако ја најдам ќе ја сликам за поточно
Па таа е . И ти баш ја прими под називот што го пиша @Talesia Во Систина ја има под декапептил депо . Само ова не е обичниот декапептил . Јас вака паметам
И јас раскрстив пред извесен период со Плодност,за кој и да се одлучиш доктор,ќе бидиш позадоволна и ќе ти обрнат повеќе внимание.
Има повеќе меѓу нас во групава што сме останале бремени од прво ин витро @Kukle1 честитки, да си имаш лесна бременост до крај. Направи си пак бета за некој ден, да се осигураш во позитивниот резултат, а после уживај во секој ден од бременоста
Точно јас си реков ајде тој ми го правеше првото инвитро знае запознат е ама тој испадна ѓубре, како и да е веке закажав во Систина кај Поповиќ за во понеделник консултации и преглед па здравје,сепак ми треба да се смирам мислам вчера ми падна камен на срце некои членки ми пишаа л п знаат како ми се испонаша докторот но веке не постои замене таков доктор. Јас имало во Бугарија ја порачуваме една пријателка ке ја прашам од каде ке ти пишам
Мила за кој и др да се одлучиш сега ти ја пуштам сета среќа иначе и јас имам лошо искуство од плодност и ти пишав и лп