Да знаеш само колку ми пишаа лп со искуства лоши од плодност страшно доктор не би требало да има таков карактер посебно за неплодност болно баш ама тоа е силни сме ке издржиме...
Јас нејкам ич да бидам негативна ама тоа што ми го пиша он на емаил пред неколку години страшно кај него јас сум имала успешно ивф а нема врска ако ивф каде што бременост не завршува со раѓање на здраво право бебе он го рачуна за успешно алал да му е сега треба слика од Михаела да му пратам да виде што е успешно ивф
Па исто и јас несакав да ширам негатива за него има успех постигнато кај некои од нас и го ценат и прифатливо е, исто до преддва дена и јас го ценев иако имав неуспешно инвитро но од вчерашното искуство не го сметам за доктор што сака успех туку што сака само пари.точно на крај се потпишуваш дека нема да ја тужиш болницата ако има аномалии во плодот или недајбоже се роди бебе со аномалија страшно незнам.. Дали го има во другите болници тоа.?
Женски другарка ми правеше ин-витро и беше успешно, поминаа 6 недели, ама сабајлево обилно прокрварела. Била на лекар, рекле дека има сакус, и дале терапија за да се прекине крварењето. Бидејќи јас апсолутно не се разбирам од ин-витро, ве замолувам да ми кажете доколку некоја имала искуство со крварење, а сепак да продолжила бременоста? Сакам да знам дали да ја бодрам или да ја тешам? И јас сум бремена со второ, ама природно, па обично читам во другите теми каде сум сретнала искуства со крварење и истерана бременост до крај, ама не се спомнувало на кој начин дошло до бременост, дали природно или со некаква интервенција, па не знам дали воопшто и има разлика. По моја логика не би требало да има, ама не знам. Се надевам дека ќе ми дадете позитивни искуства...
Не го нема мила тоа во другите болници да потпишуваш таков документ и мој совет им е на тие што ги тера таму да го потпишат тој документ да не го потпишуваат на тој начин он се штите да не го тужат ќе ти пишам затоа во лп иначе јас вчера го земав рез од магнетна резонанца на хипофизата и фала богу уредна ми е хипофизата а не пијам веќе една година бромергон ми го прекинаа во 12 недела од бременоста и сега оти дојам исто не пијам и пак рез ми е веќе ок претходно се ширеше сега веќе не
Нови цени во Систина (покачени): ивф на природен циклус: пункција 16.500 трансфер 43.500 а за класично ивф, вкупно 2.200 евра. ако плаќаш, да плаќаш и да осетиш, на сета мака.
Претпоставувам модераторите ќе го преместат прашањето. Не е за тука секако без разлика како е постигната бременоста. Вака никој ништо нема да ти каже. Нека проверат бета да види дали расте или паѓе. Може е рано за плод. Се надевам се ќе биде добро. Многу бремености започнале со крварење, а завршиле успешно.
Има многу такви бремености што завршиле како што треба само нека леже нека мирува сега и верувам оти се и дадели др прогестерон депо ако не нека праша за нив и се надевам оти цела бременост ќе ја истера докрај
Мене Трајковски ми ја предлага пред трансфер со замрзнати, наместо да боцкам од 21 ден супрефакт, само еднаш да ја боцнам
Велат добра била и за имплантација . Трајковски ептен ја форсира . Мене и Поповиќ и Митко ми ја спомнаа ,ама на крај сепак одлучивме да не ја ставаме
Не се замарај мила, продолжи си напред со крената глава, не се врти наназад. Можеби и услуга ти направил. Ти посакувам успех!
Zdravo Sakam da ve prasam Koristil li nekoj Merional. Jas pocnuvam od denes na 3 den od mens so 2 ampuli.
Zdravo devojki, Sakam da ve prasam kolku pati bese pobarano od vas da dostavite dopolnitelni dokumenti? Mene veke tret pat mi baraat dokumenti i toa uste dve insemenacii, a sme so mislenje od doktor deka i posle obrabotka na spermata nema dovolno kapacitet za insemenacija i da se kontakita so fzo za vaucer za in vitro.
Мерионал е многу често застапен во терапијата за стимулации и е ок. Често го даваат и во комбинација со Фостимон, но индивидуално е, докторот проценува според целокупната состојба со кои стимулации ќе оди. Сигурно проценил дека кај тебе најмногу ќе одговара оваа терапија. Ти посакувам успех!
Blagodaram Mila .Triptofem iMerional stavam iFolna Kiselina Pijam.Se nadevam na Rezultat.i na site vi posakuvam bebcinjaa vo race