Мила мене ме интересира дали ти даде документ да потпишеш дека тие јајцеклетки и ембриони и сперматозоиди што се со лош квалитет ќе бидат уништени законски треба да ти даде таков документ на нас во Њу борн клиник ни дадеа таков документ да потпишеме а кај него не
Здраво мила,ти посакувам што побрзо да си го добиеш ваучерот и да поченш со постапка,јас моите ги поднесов на 10 мај и уште е рано за одговор.Дали може да ми кажеш кога прв пат ти испратија одговор и што ти барале претходно бидејќи викаш дека трет пат ти бараат дополнителни документи? Со инсеминации е некогаш проблем,не знам од што зависи.И ние не сме со најдобра сперма ама сепак не влегуваме во група под милион,така да секако ги направив 4 инсеминации за да не ме вратат за нив.
денес ме боцнаа во ремедика мислам околу 900 ден , хориомон , многу фина медицинска сестра јас се спуштив во аптеката да барам инекција таа ми вика ај ѕвони и на матичната лекарка да и кажам која заменска ампула ја има кај нас ако може да те боцнам одма и таква среќа ..... ако на некој му трсба со консулрација кај гинеколог ја има оваа замена за прегнил и без проблем боцкаат во ремедика
Мила,дали во Ремедика ќе правиш ин-витро,дали тоа важи само за нивни пациенти,мене ме боцнаа со истата во Њу Борн,ми ја наплатија 1200 ден ама јас и таму правев ин-витро
Одговор испраќаат за две-три недели девојченце, ако си ги поднела сите пропишани документи, а ги имаш направено и сите иуи, нема зошто да те вратат. Стискам палци за ваучер на врата, во најскоро време.
Женски , да кажам и овде . Утре одам Бугарија и таму ќе сум 4-5 дена . Ако на некоја од вас ви треба метилирана фолна да и купам, слободно пиштете ми кога било овие денови.
Devojki Sakam da ve prasam ima li nekoj praveno Vo stip kaj Organdjiski invitro .Jas primam Inekcii triptofem Nautro I merional porucek i folna pijam Ima li nekoj iskustvo .Vi blagodaram
Сите негови пациенти тоа примаат. Значи докторов строго со мерионал оди. За сите . И терапија после трансфер за сите е САМО утрогестан ,фолна и Аспирин . Прогесрерон депо само еднаш , на ден на трансфер.
I zadovolni li ste. Jas sum kaj dr Stojan i sega za sega sum zadobolna od denespocnav so merional po 2 pocnavme
јас одам кај Ложанковски не сум ни била до сега во ремедика,отидов заради ампулата ,инаку ова ми е ампула после кломифен терапија , не правиме инвитро ќе пробаме природно , само стимулираме овулација
Нема што да се замараш дали друг е задоволен. Гледај ти да бидеш задоволна. Јас кај Ванчо бев . Не ми беше успешно инвитрото . Автоматски не сум задоволна Со лесно
Znaci devojki, jas kje pravam in vitro sledniot mesec kaj Tase, vo plodnost. Se razocarav koga gi citam iskustvata, na nekoi od vas. Iskreno, ne znam sto da recam. Mi treba ohrabruvanje, no kako, koga ima ne zadovolni!?
I jas se razocarav kogaslusam za in vitro kaj organdjiski vo Stip.No mislam pozitivno I pomladiot doktor e pozitiven Sekoj so razlicno mislenje.Segde ima i pozitivno i negativno mislenje Bitno da ti obraka vnimanie
Инаку јас правев таму инвитро . Не ми беше успешно , ама сум презадоволна од него . Докторот си направи све што беше во негова моќ . Не е секогаш докторот "крив" за евентуален неуспех
Јас имав прво и успешно ин витро таму и сум многу задоволна и сеуште си одам таму на преглед се чувствувам некако сигурно таму. Па здравје во ноември ќе си имаме синче