Нене ми даде таков документ само потпишав дека нема да го тужам доколку се роди дете со аномалии замислете за него ако е успех дете со аномалии срам да му е... Стварно несакам да ширам негатива на сите ви посакувам што сте таму само среќа и а јас толку се надевав во него дека навистина сака да успеам но штета тој несакал успех него само пари.
Posle edno neuspesno in vitro, napravivme so zena mi kariotip, deneska gi zemavme rezultati i se bilo ok, nemalo nikakov problem, zena mi 46 xx, jas 46 xy, ince rezultatite bea gotvi za 25 dena
Мила не треба да се разочаруваш.Еве јас лично не сум задоволна од неговиот однос ама не значи дека не е докторот стручен и дека и ти автоматски нема да бидеш задоволна.Секој си е посебна приказна,сам за себе.Најбитно е да имаш доверба во него и да веруваш и да не потпаѓаш под туѓи искуства.Само позитивни мисли имај и дај боже најубави вести да слишнеме.Опушти се и имај верба
Kaj koj doktor si Mila Jas sum Kaj Stojan i sega za sega sum zadovolna.So srekaMila i ubava bremenost imaj .Gospod neka e so site nas
@Luni Кај Поповиќ се реши да идеш ? Супер ! Сега ќе видиш што е однос на доктор кон пациент . Да ми го поздравиш многу
Slucajno ve citav denes zenski. Drugarka moja posle 2 neuspesni invitra, otide kaj Popovic i imase uspesno invitro. Moja koleska isto kaj nego bese. I. Ima since. Taka da preporaka za toj doktor od dve moi poznati dokolku seuste se dvoumite kaj koj doktor da odite. Vi posakuvam na site uspeh i barem kaj sekoja od vas po eden bebus.
Јас последно и кај него не успеав. Ама човекот е врв !!!! Не можам никаква маана да му најдам . Ниту на него ,ниту на сестра Марија .
Eve i jas da se prijavam i jas pravev prvo in vitro kaj Popovik, uspesno e, veke sum 6+3 gn, doktorot e top mnogu e dobar super odnos, sestrata Marija e prekrasna licnost, stom ste go odbrale nego nema da zgresite
Да кај него решив понеделник преглед и консултација се надевам на позитивно па ке видеме што ке каже, дајбоже да успееме.. Сепак мислам дека Бог ми го отвори овој пат срцето ми велеше против плодност али ајде со маж ми одлучивме дека таму почнавме,ама излезе како што ми велеше срцето...
Секој ден ќе ни кажуваш кај кој доктор си и на што терапија си ? Ако толку сакаш да читаш искуства , горе во крукчето на пребарувачот напиши Органџиски и ќе ти излезат мислења од членки кои пишувале за искуствата кај него . Ама немаш потреба до толку да се замараш .пробај да се опуптиш овие денови . Допрва ќе дојдат "потешките " денови , исчекувањето на позитивен тест . Постов свати го најдобронамерно. Што се тиче мене можеш и секој ден да го пишуваш истиот пост и да го поставуваш истото прашање ,ама верувај ми немаш потреба . Секое добро
Среќно, бременоста да ти тече во најдобар ред. Какво ти беше инвитрото на природен циклус или стимулиран?
Дали некој знае да ми објасни што значи Isci метода, и дали и за тоа се оди со документи како за inf?
ICSI - intracytoplasmatic sperm injection, или инјектирање на спермата директно во цитоплазмата на јајце клетка е вид на инвитро во случај на сериозен машки фактор на стерилитет кога мора да се издвои еден сперматозоид за оплодување на јајце клетката. Инаку, докторот и биолозите одлучуваат за тоа која метода је се користи во даден случај. А, за документите - да, исти ко за "обично" инвитро.
Не девојче, ме би требало од него да имаш такви симптоми, ама за секој случај консултирај се со докторот. Да не ти е од нешто друго? Пробај испиј бедоксин-б6 помага многу, можеш и во комбинација со магнезиум. Не се паничи, ништо страшно. Потруди се да се олабавиш максимално!