Во врска со новиов закон јас мислам место бесплатно ивф за трето четврто да дадат повеќе ивф обиди за прво дете бар 5 ако не повеќе многу парови среќата ја добиле после третото ивф мислам на фб страната на грујо да го пишам тоа
Vo pravo si i da go pisis pa kazi ke te poddrzime , i jas se soglasuvam deka uspesnosta e posle tretoto, makar kaj koj kako
Jas vo plodnost koga gi zedov devte sisenca...si plativ 3000 den. Malku pod oko se poglednavme so soprugot, ne svativme za sto se, no si rekovme da molcime..da ne go lutime toj vo cii race bevme. znam si komentiravme, kamo sreka do tie 3000den da e rabotata, samo da uspeeme da imame bebus.
Не е работата да не го лутиме докторот, 3000ден не се малку да му ги дадеш некому туку така. лопови- печалат на туѓа мака.
Sega znam kukla, ama togas prv pat ni bese..izbezumeni, pod pritisok, neizvesnost, frustracija.. mu se pulis samo i si velis toj i gospod, samo da bide. Od denesna perspektiva se mi e jasno, postapkite na taa glavnata sestra jasno ukazuvaat na sto se aludirase, osobeno momentite pred punkcija. Na mnogu sofisiticiran nacin se iznuduva kako sto velat starite "rusvet", e sega koj ke ja procita megu redovi, mozebi ke pomine polesno, koj ne...ke ima barem 3 obidi.
Devojchinja jas si dojdov od Grcija i sega vaka.. 1. Gonadotropin ima, a cenata se dvizi za edna pakovka od 16 do 13 evra, ako se pocenkas deka kupuvas na kolicina ke ja najdes i za 11,5 evra, samo za sporedba kaj nas (ili vo Sistina) cenata e 1.350 den za edna pakovka. 2. Agonisti ili Suprefakt nikade nanajdov, samo vo edna apteka mi rekoa deka poveke ne go nosele. 3. Crinone 8% ima, a cenata se dvizi 37 do 34evra za pakovanje od 15 aplikatori, samo za sporedba kaj nas (ili vo Sistina) cenata za eden aplikator e 170den
devojki jas konecno denes gi podnesov dukumntite vo fondot mi rekoa deka za dve do tri ndeli ke mi odgovorele vazno gi dadov sega sto ke bide neka bide se nadevam ok ke e se