Pred 1 nedela se smeneti cenite, za zal.. А за "редовни" даваат некаков попуст во систина? Некое искуство? Кожата ни ја одраа...
Женски, дали некоја имала како менструални грчеви а примала терапија пред трансфер естрофем и прогестерон? Се спремам за ет ама имам осеќај ко да добивам. Докторот вика не би требало да имам грчеви и дека нема што да се провери затоа што ендометриумот е веќе над 10. Некоја слично искуство?
Mene posle eden mesec mi pratija pismo. Prviot pat bev vratena za 4D eho so obrazlozenije deka e postaro od 6 meseci. Go napraviv toa i go isprativ posle pak dobiv pismo za insemenaciite deka treba da napravam uste dve zosto ovie mi bea na rastojanie od 7 meseci, a ne 6 kako sto se bara prviot mesec koga zedov klomofen ne izreagirav i zatoa ostavivme za naredniot mesec i dojde da e na 7 meseci.
Да, сум пишала и претходно, ми давале попуст. Уште на Лазаревски дури ме спремаше за инф го прашав, па дали он или имаат некоја пракса тие што работат на шалтер да даваат за стални пациенти не знам, но прашав и добив пониска цена. Уствари мислам пункцијата ја платив колку што е, на трансверот добив попуст и ниту едно ехо не ми беше наплатено. Систина викате моментално е најевтина?! Како може Ремедика да има поскапи цени не ми е јасно, со две скали се удолу, ниту имаат толку стручен кадар (не зборам за др за инф), апарати, оддели воопшто.. За да качиш цени и да ги ,,лупнеш,, мораш да понудиш многу повеќе. Страшно!! А за Борн што да кажам, а да не заплачам е работава. Тоа е небаре амбуланта.. Нон сенс!!
Lele devojki damla me mavna.Imav bolki koga ke vidat plodot so anomalii. Srceto mi se skrsi. Mislam deka nema nades bebeto ima suplina vo stomakot. Gotovo puknav od placanje neznam kaj se naogam
Жалам за тоа шо ти се случило Сепак ајде отиди на уште едно две место за да бидете сигурни во дијагнозата ако сепак испадне плод со аномалија тогаш подогбро што го виделе сега
Utre odam za Re Medika da napravat detalni ispituvanja,no veke tuka vo mojot grad dvajca doktori istoto go videa. Offf boze ni na kraj pamet deka vaka ke izleze.....
Ова со инсеминации не те разбрав најдобро, они се прават еднаш во размак од 1 месец и треба да се 4 на број.Зарем е битно кога си ги направила, они немаат рок?!
следена од 2гинеколози цела бременост и да не видат ништо а се гледало коа отидов да се пораѓам гром од ведро небо ајде оди уште на едно мислење па пиши утре да не те мислиме
Ve citam I se cudam. Vo Plodnost in vitro e skoro 2 000 I kusur evra, a vo Sistina citam, duplo poevtino. Ne mi e jasno nisto, ama bas nisto.
Многу ми е жал Ако можеш отиди утре на уште едно мислење. Ако е навистина така, нека ти биде утеха дека подобро порано, отколку подоцна, како што ти пиша Алиса погоре. Пиши ни обавезно ако можеш, да не те мислиме @ALISA0000 жалам и на тебе што ти се случило
Ne znam kako ke go prebrodam ova...Mnogu tesko...Na pat sum za Skopje pa ke vidime... Ne sakam da siram negativa bidejki ima trudnici izvinete me,no ovde naogam uteha.... Sepak site sme so razlicna sudbina...
Of bre uste sto nema da ne snajde na ovoj pat.. socustvuvam so tebe.. mene me mavna damla samo sto procitav.. gospod neka e so tebe da ti dava sila i daj boze da se raboti za nekoja greska.. Ne ni ostanuva nisto drugo samo da sme jaki.. za site okolu nas i za site sto ne sakaat ! Pisi koga ke zavrsis so pregledot.. ti drzam sreka
Не можам да верувам... Најискрено сочувствувам со тебе, не можам ни да замислам како ти е... Мене душа ме заболе...
Mene ne mo se meswc za mesec praveni. Po pravilnikot od edna do druga insemenacija ne smee da pomine poveke od 6 meseci, a kaj mene na 7 meseci se rastojanie dve insmenacii i sega mi baraat uste dve da napravam.
Можеби уште две ти бараат бидејќи имаш две, а 4 треба за ваучер ако не сте со тежок машки или тежок женски фактор.