Veke vo ponedelnik ke ja povtoram betata se slusnav so dokt mi kaza da ja prodolzam terapijata pa ke vidime shto ke se sluci
Здраво женски...ептем ми е жал за лошите вести кај неколку од нас...кај ќе се изнамачиш за се...па си се израдувал...па ајде пак мака... Бидете јаки, друго не останува! Помина мојот трансфер...два, според ембриологот одлични бластоцити. Се супер...ама сега едно нешто ме јаде...од прогестерон имам само кринон гел... Се изначитав дека не е доволно само тоа и обично даваат и инекции...дали депо или пролутекс. Има некоја слично искуство...За трансфер со замрзнати?
Zenska so ti rece profesorot? Vo mojot slucaj znaes se si bese super jas samo so dobroston i folna sum celo vreme.... Znaci ona sto ti kaza profesorot toa ke go primas.Barem za toa pravi dobra procenka Fala na poddrskata
Devojce ne se plasi proveri beta prvo potoa ke vidis. Ostavi sega toa bidi relaksirana i poslusaj go doktorot. Te guskam...
Srcka relaksirano bez strav nemoj da se stiskas ako ima implantacija dobro da si se vgnezdi plodot. Te cekame so ubavi vesti....
Девојќи вториот циклус по моето прво и неупешното ивф ми касни веќе 10 дена.. нема шанси за чудо со азоо сме.. Ве молам за искуства дали е ова нормално? Од понеделник се спремам да закажам кај матичната..
Mila cuda se slucuvaat.Taka da napravi si test a i od terpija moze da nastane poremetuvanje na ciklus....
Истото и мене ми се случи отидов кај матичната ми рече од хормоните е ми дојде на 35 ден за жал да се надеваме кај тебе да биде обратно се е можно и да има бременост по неуспешното инвитро така да подобро направиси тест немаш потреба од ехо..
Devojcinja kakvi vi bea ciklusite posle biohemiska bremenost? Znaci koga se otkri deka e biohemiska bremenost, ja prekinav terapijata I dobiv za dva dena. Ciklusot mi traese skoro 8 Dena, so slabo krvarenje. Sega ovoj mesec kako svajcarski saat na 26 den dobiv,imav kafeav iscedok koj go imase samo toj den. Eve veke tret den nemam nisto. Da odam na lekar ili vaka e normalno?
Кај мене по биохемиска 2 циклуси по 3, 4 дена со слаб, скоро црн исцедок. Следнен месец воопшто. Терапија примолутнор, потоа се среди. Претходни биохемиски нормално добивав.
Јас по биохемиска за 3 дена ми дојде по прекин на терапијата, наредниот месец ми каснеше на 35 ден ми дојде, пред ивф ми идеше секогаш 27 / 28 ден ама претежно кај сите има пореметување по инвитро. Би ти препорачала да одеш на лекар да види на ехо дали е чиста матката може да собира крв мене кога ми каснеше отидов и ми рече добро е што си дошла да видеме на ехо како е матката..
Zenski nema nikoja od vas dosega praveno horion biopcija.Ova ispituvanje sto e so tenka igla zimaat kletki od placenata na bepeto... Strav mi e mnogu