@Milicka* и на сите други, да не ме мислите бев на второ мислење др ми каза нема место за паника има циста не е страшна мозе и да ја снема сама за некоја недела има 2 артерии и 1вена во ред е,само редовни контроли и ќе се следи состојбата,јас верувам дека Господ е голем и дека се ќе биде во ред
Zdravo devojki, jas od 5 nedela krvaram, na nekolku dena, sega sum 8 nedela, bev na ginekologija na drzavna klinika sakaa da me spremaat za abortus deka nemozele da slusnat srceva akcija, od tamu zaminav vo Sistina kaj doktorot sto mi pravese in vitro, me pregleda i me zadrza da lezam nekolku dena pod terapija so infuzii, inekcii, apcinja, imam ogromen hematom koj e pogolem od bebeto, no bebto ne se otkazuva se razviva dobro si odgovara na nedelite. Sekogas odev na privatno koga i da prokrvaram ama epten mnogu pari plakame, no posle ovoj slucaj ne planiram na drzavna da odam me ispanicija mnogu epten. Mnogu mi e zal za site vas sto se slucuvaat vakvi raboti, bidete silni i izdrzete nema otkazuvanje, nasiot pat e mnogu tezok no na kraj se se zaborava koga ke dojdat nasite bebinja na svet ❤
Lezi I miruvaj samo se ke bide ok jas realno nisto ne zaboraviv tolku maki 13 godini ne se zaborava lesno iako bebeto mi utre polni 6 meseci Superr Mila te guskam ke bide se ke bide ok
Девојки и кај нас денес лоши вести, срценцето на нашето бебе веќе не чука, бев и на второ мислење ама истото ми го кажаа... До тука било... Многу кратко ни траеше радоста... Застанало со развојот на седум недели и некој ден, а јас сум осум недели... Бев... Во петок ми закажаа киретажа...
им посакувам искрено сочувство на сите кои претрпеа загуби. не можам да замислам која болка е. бидете силни и не сте сами. ве мислиме . многу ми е жал.
Лелее брее што се случуваа..што е оваа....многуу ми е жалл милаа..можам да замислам како ти е..јас уште не можам да поверувам ама тоа е мораме да продолжкме понатаму...и дајте бе женички некоја убава вест да го разбиеме малеров шо не снајде
Тсх ми варира од најниско 0.1 до 20, а нон стоп сум под терапија За антителата пијам селен 3х 50 мг, пред ивф намаливме на 50 мг Тсх пред ивф ми беше 3.25 со терапија 150 мг два дена и 100 5 дена
Lele devojki bas mi e zal. Sto e ova sto ne snajde vo posledno vreme. Lele boze pomagaj ni Jas pa uste 4 nedeli treba da cekam nit kiretaza mi pravat nit mozat da me porodat. Bog da cuva sto e ova saml maki. Ama mora da sme hrabri da odime napred. Bidete silni mili moi e guskam site
Некој малер не бие на темава, ко да не урочил некој. Просто човек страв да го фати што и да мисли да почне. Да сме во физичка, а не во виртуелна реалност, човек да земе некоја бајачка, колку и да не верува во бабини деветини, па да разбива уроци и проклетии. А, вака, не ни остануваат ништо друго туку да си тагуваме со сечија загуба, да се тешиме мегјусебе, но и да се подржиме и силиме, нема друго. Девочиња, сите што претрпевте загуба, само да знаете дека не сте сами - многу сме го поминале тој пат - мислиме на вас, тагуваме со вас но и се молиме ко за себе дедо Бог да ни дава сила, да не води по патот кој ни го отежнува нечесниот и на крај да го славине животот со малечки во рацете. Ве сакаме и мислиме на вас...
ме спаси.ампула calcitonin od 100 единици, пред трансфер треба да ја примам.Сега ке побарам слика.Ако ја има во Солун одма идам и да ја дадат без рецепт.
Види слика ако можеш пушти. Ако ја има јас можам уште утре да ти ја нарачам и да ти ја пуштам по карго. Да не одиш специјално . Имам по кој да нарачам