Аман бе женски,што малер е ова Ептен ми е жал,за олку неубави вести со ред,не знам ни утеха да дадам.Ве гушкам силно и посакувам да ви даде Бог сила храбро да ги издржите искушенијава Јас чекам циклус за некој ден и ке почнам.Едвај чекав ама сега сум некако упрпана,ко да сакам да одложам.Има ли некоја да ме дружи во Јуни?
Zdravo devojki I jas go pocnav procesot za vestacko!! Ve molam za preporaki I mislenja!! Za zal problemot e najden kaj soprugot (azoospermija) Zzatoa namesto terapija resiv vestacko pet godini se obiduvavme I resiv veke vreme da be gubam so terapii!!’ Maticniot mi prepisa aspirn 100 mg I pre mama conception before!! Kazete vie sto primavte kako se spravuvate!’ Pozdrav
Дали за ваучер кога се поднесува спермограмот мора да биде разлика 1месец помеѓу првиот и вториот или може да бидат разлика на пример месец,два?
Hormonalen status i krvna slika, eho 2d i 4d, pap, markeri hiv hepatit b c, brisevi, 2 spermogrami, spermokultura.... a dali treba za in vitroto koga e napraveno nekakov dokument da se prilozi plus vo smisla deka e realizirano deka se izminati 6 meseci i sl?
Треба да се достави документот од клиниката што ти го даваат на ден на трансфер . Плус и извештајот од неагативна бета ( јас не сум доставувала и ми одобрувале ваучер )
Рано е 10-ти ден за домашен тест, знаеш. Тоа можеби сега си се имплантира. Се надевам дека за некој ден кога ќе направиш бета дека ќе биде поинаку Се надевам дека ќе бидеш освежувањето во темава Не губи надеж, рано е
Дај Боже, ама воопшто не се надевам, претходно секогаш порано ми покажувал тестот иако беа биохемиски.